Me olemme apunasi

Työympäristön valinta vaatii ajattelua, päätöksiä, sitoutumista sekä rohkeutta. Ammattitaitoinen tiimimme ja osaavat yhteistyökumppanimme tukevat sinua koko prosessin ajan. Ota rohkeasti yhteyttä, vaikka uuden työympäristön valinta tuntuisikin vielä kaukaiselta.

Business Gardenit rakentaa Peab

Business Gardenit rakentaa Peab. Peab-konserni on Pohjoismaiden suurin rakennusliike, joka työllistää yhteensä 14 000 henkeä. Suomessa työntekijöitä on noin 2000. Konsernin liikevaihto on 5,1 miljardia euroa, ja sen osake noteerataan Tukholman pörssissä. Pienestä perheyrityksestä on yli 60 vuoden saatossa kehittynyt vakavarainen pörssiyhtiö, joka antaa meille hyvät lähtökohdat toimintamme paikalliseen kehittämiseen ja laajentamiseen.

Tutustu tiimiimme

Peter Lindeberg

Peabilla jo kymmenen vuotta työskennellyt Business Gardenin liiketoimintajohtaja Peter Lindeberg on intohimoinen työympäristöjen kehittäjä ja tutkija.

Antti Eeva

Vuokrauspäällikkö Antti on monen ensi kontakti Business Gardeniin. Hän kantaa huolta toiveistanne ja varmistaa, että yhteistyömme sujuu.

Emilia Nevalainen

Emilia on työskennellyt alalla jo vuodesta 2019 lähtien. Hän on asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin rautainen ammattilainen.