Emilia Nevalainen: ”Voin sanoa rinta rottingilla, että olen näköalapaikalla”

Työssäni korostuu avoin vuorovaikutus. Tätä työtä ei voi tehdä yksin omassa kuplassa, vaan kaiken perusta on keskusteleva yhteistyö asiakkaan kanssa. Kuuntelemalla ja kyselemällä pääsen sisälle asiakkaani maailmaan ja opin ymmärtämään, millainen työympäristö on juuri hänen yritykselleen ja sen henkilökunnalle paras mahdollinen.

Nautin monipuolisesta työstäni, jossa yhdistyvät asiakaspalvelu, myynti ja markkinointi. Parasta on, kun pääsen rakentamaan asiakkaan tarpeita ja toiveita vastaavan työympäristön, jossa henkilöstö viihtyy ja liiketoiminta kukoistaa.

Voin sanoa rinta rottingilla, että olen näköalapaikalla. On aina yhtä kiinnostava kuulla yritystarinoita. Opin jatkuvasti uutta, kun pääsen tutustumaan mitä erilaisimpiin toimialoihin.

Toimitila-alan monimuotoisuus ja jatkuva kehittyminen innostavat minua. Olennaista on pysyä perillä siitä, miten maailman muuttuminen vaikuttaa työn tekemisen tapoihin ja työympäristöihin. Seuraan herkeämättä alan uutisia, luen markkinatutkimuksia ja keskustelen kollegoiden ja asiakkaiden kanssa.

Olen työskennellyt alalla vuodesta 2019 alkaen. Uskon, että avoimen ja rehellisen tyylini ansiosta olen työurani aikana onnistunut luomaan pitkiä asiakassuhteita. Arvostan niitä suuresti.

Tiimin tuorein lisäys Emilia on työskennellyt alalla jo vuodesta 2019 lähtien. Hän on asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin rautainen ammattilainen, jonka kanssa on helppo luoda pitkä asiakassuhde.

Emilia Nevalainen
Vuokraneuvottelija
emilia.nevalainen@peab.fi
040 6882 400