Räätälöity työympäristö, jossa henkilöstö viihtyy ja liiketoiminta kukoistaa

Tehokkaiden tilaratkaisujen avulla aikaansaatu kustannustehokkuus ja työntekijöiden hyvinvointi – näitä asioita pidetään usein toistensa vastakohtina. Me väitämme toisin.

Kuulemme usein lauseen: ”Meidän pitää nyt säästää toimitilakustannuksissa”. Tämä on sinänsä ymmärrettävää, mutta voit saada enemmänkin. Kokemuksemme mukaan tehokkaiden tilaratkaisujen avulla aikaansaatu kustannustehokkuus ja viihtyisyys kulkevat käsi kädessä, kunhan suunnittelu tehdään kunnolla.
Aina asiakkaan kanssa. Aina asiakasta kuunnellen.

Meillä on laaja kokemus ja asiantuntemus kokonaisvaltaisen työympäristön suunnittelusta. Suunnittelemme tilat aina tarkoituksenmukaisiksi ja otamme huomioon käyttäjien yksilölliset vaatimukset. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että ihmiset pystyvät työympäristöissään keskittymään töihinsä, kohtaamaan toisensa ja viihtymään yhdessä.

Tutkimusten mukaan fyysisen ja sosiaalisen työympäristön kehittäminen on avainasemassa, kun puhutaan yritysten menestyksestä. Hyödynnämme työssämme alan viimeisintä tutkimusta ja havaintojamme työelämän muutoksista. Asiakkailta saamamme palaute kertoo, että
olemme onnistuneet.

Näin toimimme

Käymme yhdessä läpi yrityksenne tarpeet ja mietimme, millaiset työympäristöratkaisut sopivat juuri teidän liiketoiminnallenne.

Suunnittelemme työympäristön, jossa käytössä on erilaisia tiloja, alueita ja vyöhykkeitä. Niissä tehdään erilaisia asioita: yhdessä keskitytään yksilötyöhön, toisessa kokoontuvat tiimit, kun taas kolmannessa juodaan kahvia yhdessä.

Lue tarkemmin lähestymistavastamme!

Me tarjoamme asiantuntemustamme niin työympäristön kuin työkulttuurinkin muutoksessa. Yhdessä löydämme parhaat ratkaisut.

Tutustu Kohti uutta -palveluumme!

Vuokrasopimuksemme joustavat yrityksesi tarpeiden mukaan.

Voit esimerkiksi pienentää tilojasi sopimuskauden aikana veloituksetta jopa 30 %. *

Laadukkaat ja monipuoliset palvelut luovat hyvää työympäristöä. Työntekijät viihtyvät, kun ravintola- ja aulapalvelut sekä neuvottelutilat ovat toimivia ja viihtyisiä. Moni haluaa peruspalvelujen lisäksi jotakin ekstraa.

Tutustu palveluihimme!

Rakennamme kestävästi ja tulevaisuutta ajatellen. Suunnitteluamme ja rakentamistamme ohjaavat WELL- ja LEED-sertifioinnit.

Lue lisää vastuullisuudesta Business Gardeneissa.

* Toimitilajousto koskee uusia vuokrasopimuksia Ultimes Business Garden III-IV kiinteistöihin sekä työympäristöjä, joiden koko on sopimuskauden alkaessa vähintään 550m2.