Antti Eeva: ”Kuulen mielelläni toimitilatarpeistanne ja autan löytämään parhaan ratkaisun”

Olen se henkilö, jonka useimmiten kohtaat ensimmäiseksi Business Gardenin toimitila-asioissa. Tehtäväni on auttaa yrityksiä löytämään parhaat mahdolliset toimitilat käyttöönsä ja etsiä vuokralaisia uusiin kohteisiimme.

Olen työskennellyt Business Gardenilla vuokrauspäällikkönä vuodesta 2021 lähtien, ja nämä kaksi vuotta ovat menneet kuin siivillä. Työni on innostavaa, eikä yksikään päivä ole samanlainen kuin edellinen.

Työssäni on parasta, että pääsen tutustumaan mitä erilaisimpiin toimialoihin ja yrityskulttuureihin. Puhelin, tietokone ja erityisesti utelias mielenlaatu ovat tärkeimmät työvälineeni. Myyntityössä ja asiakaspalvelussa kaiken A ja O on aito kiinnostus asiakkaisiin ja heidän tarpeisiinsa. Oma ammattitaitoni tulee esille, kun pääsen haastamaan asiakkaan näkemyksiä ja yhteisen pohdinnan jälkeen lopputulos on hänen kannaltaan jopa odotettua parempi.  

Työni on usein haastavaa ja vaatii pitkäjänteisyyttä, mutta tämähän vain sopii minun luonteenlaadulleni. On aivan normaalia, että neuvottelut uuden asiakkaan kanssa kestävät vuoden, joskus pidempäänkin. Esimerkiksi potentiaalisten ankkurivuokralaisten kanssa teemme usein yhteistyötä pitkään, jotta pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Ankkurivuokralaisiksi kutsumme yrityksiä, jotka vuokraavat uudiskohteesta laajan, useamman tuhannen neliön kokoisen toimitilan ja näin mahdollistavat hankkeen käynnistymisen. 

Työtilojen toimivuudella ja viihtyisyydellä on merkitystä siinä, miten innokkaasti ihmiset siirtyvät etätöistä takaisin toimistoille. Kohtaamiset toimistolla parantavat yhteishenkeä, ja hiljainen tieto siirtyy tehokkaammin. Lisäksi toimitilat toimivat yritysten käyntikorttina niin asiakkaille kuin potentiaalisille työntekijöille.

Elämä ja etenkin työelämä ovat jatkuvaa oppimista. Osallistun koulutuksiin ja pidän antennit jatkuvasti ylhäällä. Seuraan alan trendejä ja julkista keskustelua sekä pidän silmällä, mitä kilpailijat tekevät.

Tunnen onnistumisen iloa, kun projektin päättyessä olemme asiakkaan kanssa yhdessä tyytyväisiä lopputulokseen. Paras kiitos on kuulla hänen sanovan, että kanssamme on ollut mukava tehdä töitä.

Ota rohkeasti yhteyttä! Kuulen mielelläni toimitilatarpeistanne ja autan löytämään parhaan ratkaisun.

Vuokrauspäällikkö Antti on monen ensi kontakti Business Gardeniin. Hän kantaa huolta toiveistanne ja huolistanne sekä varmistaa, että yhteistyömme sujuu.

Antti Eeva
Vuokrauspäällikkö
antti.eeva@peab.fi
040 559 8530