Tutustu Business Gardeniin

Vuonna 2021 opimme paljon uutta yhdessä asiakkaidemme kanssa, Business Gardenissa NPS nousi 73:een ja lanseerasimme Muutosvalmennus hybridityöhön -palvelun.

Kokosimme juttuun vuoden 2021 uutistarjonnasta mielenkiintoisimmat nostot. Ensinnäkin on ehkä todettava, että vuosi 2021 oli kerrassaan vaihteleva. Siksi olemmekin äärimmäisen ilahtuneita siitä, että Ultimes Business Garden sai hienoa palautetta asiakastyytyväisyystutkimuksessa vuoden lopussa.

- Paitsi että pystyimme ylläpitämään hienon tason, niin sen lisäksi olemme onnistuneet kehittämään toimintaamme vaativana ajanjaksona yhdessä asiakkaidemme kanssa, sanovat vuokrauspäällikkö Antti Eeva Peab Business Gardenista ja asiakkuusjohtaja Sonja Takala ISS Palveluista.

Peab Business Gardenissa syksyllä toteutettuun asiakastyytyväisyystutkimukseen osallistui iso joukko vastaajia, 153 henkilöä. Saamamme tulos on luottamusta herättävä: nettosuositteluindeksi (NPS) nousi 73:een.

 

Muutosvalmennus hybridityön ja työympäristön kehittämiseen

Vuonna 2021 lanseerasimme Muutosvalmennus työympäristön kehittämiseen -palvelun. Totesimme, että työelämän ja -ympäristön kehittämisen hetki on käsissämme juuri nyt ja että tuoreet kokemukset on otettava käyttöön nyt.

- Kysyimme itseltämme, miten me voimme auttaa yrityksiä siirtymisessä ”uuteen normaaliin”. Rehellisesti vastasimme, että tähän emme yksin pysty. Tästä syystä kumppaneinamme ovat työelämän ja -ympäristön asiantuntijat Maaretta Tukiainen Moodit Oy:stä ja Katja Lajunen Tilamuotoilutoimisto Profit Interior Oy:stä, Antti Eeva kertoo.

- Heidän kanssaan olemme rakentaneet palvelukonseptin, jonka avulla asiakkaamme voivat hakea työelämää koskeviin kysymyksiin vastauksia organisaationsa kanssa ja siten avata polkua uuteen työympäristöön.

Tarjolla on nyt kaksi valmennuspakettia, jotka ovat molemmat maksuttomia uusille asiakkaillemme.

 

Lataa maksuton oppaamme toimintalähtöisen työympäristön suunnitteluun

Puhuimme ja puhumme edelleen työnteon muodoista, työvirroista ja erityisesti yhdessä tekemisestä. Näistä teemoista myös asiakkaamme ovat kyselleet meiltä. Kirjoitimme aiheesta oppaan, jonka voit ladata verkosta käyttöösi.

  • Millainen on paras mahdollinen työympäristö ja miten sen suunnitteluun voi varautua?
  • Miten yrityksen toimintaa ja henkilöstön hyvinvointia tukeva toimintalähtöinen tilasuunnittelu lähtee liikkeelle?

 

Asiantuntija-aamussa uusi työelämä ja työympäristö – katso esitys täältä

Työelämän muutosta käsittelimme yhdessä asiakkaidemme kanssa myös Business Gardenin Asiantuntijan aamussa marraskuussa.

Asiantuntija-aamussa Maaretta Tukiainen käsitteli työtapojen ja hybridityön kehittämistä tiimien näkökulmasta. Esityksen alkupuolelta löytyy myös  hänen antamansa vinkkilista tiimityöhön: mikä erottaa huipputiimit muista erityisesti hybridiajassa?

Katja Lajunen toi konkreettisesti näkyväksi työympäristön kehittämiseen liittyvän prosessin ja toimintamallin, minkä mukaan hankkeessa on hyvä edetä.

Katjalta nappaamme tähän yhden hänen esittämistään TOP 3 -ideoista: Muutos on mahdollisuus. Vaikka elämme nyt yllättävää muutosaikaa, niin ei kannata jättää tilaisuutta käyttämättä, nyt on mahdollisuus muuttaa työkulttuuria ja työntekemistä.

 

Työhyvinvointi: Viritä voimia (etä)työpäivääsi

Vuonna 2021 teimme asiantuntijahaastatteluja työhyvinvoinnista. Johanna Vilmi työskentelee työterveyspsykologina Mehiläinen Oy:ssä. Haastattelussa antamiensa vinkkien ja neuvojen mukaan arkea voi ravita monin keinoin. Haastattelu on edelleen ajankohtainen. Lue se täältä.

Hän muistuttaa muun muassa siitä, että välillä kannattaa pysähtyä ja kysyä, missä kaikessa olemme onnistuneet? Johanna sanoo, että muistettava kehua itseään ja toisia: samalla kun kertaa onnistumisia, niin voi myös todeta, ”olen oppinut uutta tuossa hetkessä tai kehittänyt uusia taitoja toimimalla uudella tavalla”.

- Tehkää tämä myös tiimissä. Olemme kaikki oppineet uusia taitoja ja prosessoineet työtämme uudella tavalla. Tämän lisäksi olemme muokanneet kotirutiineja uudella tavalla. Näitä kannattaa kerrata yhdessä ja iloita saavutuksista, Johanna Vilmi opastaa.

Tilaa Business Garden uutiskirjeemme