Ultimes Business Garden on liikkuvan työn keskuspaikka Helsingissä

Kun kehität yritystäsi uudelle vuosikymmenelle, uutta ajattelua tukevat parhaiten uudenlaiset tilat, jotka kannustavat toimimaan aivan uudella tavalla: tukevat yrityksenne tavoitteita, mutta samalla työntekijöidenne hyvinvointia ja tuloksentekoa. Ultimes Business Garden -yritystalot Pitäjänmäellä sopivat loistavasti yrityksille, jotka arvostavat myös sijaintia erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Pitäjänmäen suosittu yrityskampus Ultimes Business Garden laajenee entisestään, kun sen kolmas osa valmistuu vuonna 2022. Uuden yritystalon rakentaminen alkaa keväällä 2020. Tiloja voi varata jo nyt.

Oletko kiinnostunut uusista ajatuksista ja uudesta toimipisteestä? Olet myös lämpimästi tervetullut tutustumaan tiloihimme! Ota yhteyttä: Asiakkuuspäällikkö Mia-Iris Puhakainen, 041 5011 023 tai mia-iris.puhakainen@peab.fi


Muutto on iso muutos – johon saa tukea

Peabin Business Gardenissa yritys saa muuntojoustavat tilat, jotka tukevat työntekijöiden hyvinvointia.

Ultimeksessa päästään tilatehokkuudessa aivan uudelle tasolle modernin tilasuunnittelun avulla. Käytännössä yrityksen tilatarve yleensä puolittuu entiseen verrattuna, joka tuo merkittäviä kustannussäästöjä. Kun tilat ja niiden palvelut on suunniteltu niitä käyttävien ihmisten näkökulmasta, myös työtyytyväisyys ja tuottavuus paranevat.

”Kun yrityksen työympäristö muuttuu uusien tilojen myötä voimakkaasti, kannattaa samalla ehdottomasti kehittää työtapoja ja menetelmiä uudenlaisiksi. Tänä päivänä puhutaankin fyysisen työympäristön lisäksi digitaalisen ja sosiaalisen työympäristön huomioimisesta. Siksi suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, jo noin vuotta ennen muuttoa. Muutosta ei tarvitse tehdä yksin, vaan tarjoamme siihen täyden tuen. Meiltä saa yhdeltä luukulta muutosvalmennuksen, ammattimaisen sisustussuunnittelun ja muut tarvittavat palvelut”, sanoo Peabin liiketoimintajohtaja Peter Lindeberg.

Laske yrityksesi tilatarve uusissa tiloissamme!

 

Ultimes business Garden Aro

Business Gardeniin muuttaessaan yritys on aina mukana oman toimiston suunnitteluprosessissa. Aro Systems muutti tiloihin syksyllä 2019.

Tavoitteena tukea myös työntekijän arkea

Peabin Ultimes Business Gardenista muodostuu kuuden rakennuksen kokonaisuus, joista kaksi on jo valmiina. Niistä saadut hyvät kokemukset auttavat myös Ultimeksen kolmannen osan suunnittelussa. Tärkeä suunnittelun työkalu on myös säännöllinen asiakkaiden kuuntelu ja palautteiden analysointi.

”Yrityksille suunnatut palvelut, kuten aula- ja kokouspalvelut ovat tärkeitä, mutta niitä pidämme jo itsestään selvyytenä. Niiden lisäksi meillä on laaja valikoima työntekijöiden arkea helpottavia palveluita, joiden kysyntä on kovassa kasvussa. Ultimes Business Garden tarjoaa vaatepesula-, mattopesula-, auton huolto- ja katsastuspalvelut sekä postin pakettiautomaattipalvelut. Ravintolastamme saa tilata kotiin ruoka-annoksia, jotka voi jättää kylmäkaappiin noudettaviksi työpäivän jälkeen”, Lindeberg kertoo.

”Olemmekin kuvailleet muutosta niin, että tämä on vastaisku sille, että työt kantautuvat kotiin. Täällä koti kantautuu työpaikalle. Se näkyy myös sisustussuunnittelussa. Suosimme kodinomaisuutta ja työpaikalta on tärkeää löytää myös rauhoittavia pisteitä”, Lindeberg kuvailee.

Aro Systems halusi tilat, jotka kannustavat vapaamuotoiseen kokoontumiseen ja keskusteluun työpäivän aikana.

Tutustu Aro Systemsin kokemuksiin Ultimes Business Gardenissa:

Moderni työympäristö edistää yhteishenkeä ja digitalisaatiota


Pitäjänmäestä liikkumisen risteyskohta

Pitäjänmäestä on syntymässä kaikenlaisen liikenteen risteyskohta.

Katso video: tältä Pitäjänmäen muutokset näyttävät käytännössä!

Uuden Raide-Jokeri-pikaraitiolinjan liikennöinti alkaa vuonna 2024. Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välille rakennettavan 25 kilometriä pitkän linjan varrelle on myös suunnitteilla paljon uusia asuntoja ja työpaikkarakentamista. Erityisesti pysäkkien ympäristöistä, kuten Pitäjänmäestä, tavoitellaan vetovoimaisia asumisen ja työskentelyn paikkoja.

Lisäksi Pitäjänmäestä on tulossa myös monien muiden liikennevaihtoehtojen risteyspaikka: suunnitteilla on Vihdintien pikaraitiotie, joka kuljettaa keskustasta Huopalahdentietä ja Vihdintietä pitkin Pohjois-Haagan juna-asemalle, mahdollisesti Kannelmäkeen asti. Helsingin kaupungin tavoitteena on myös tehdä Vihdintiestä kaupunkibulevardi, eli rakentaa sen varrelle tiiviisti niin asuntoja kuin työpaikkojakin.

Myös autolla liikkuville Ultimes Business Gardenin sijainti on oiva. Siitä pääsee nopeasti Turun ja Hämeenlinnan väylälle sekä Kehä I:lle, välttämällä kantakaupungin ruuhkat. Jo tänä päivänä Huopalahden rautatieasemalta pääsee kehärataa pitkin suoraan lentokentälle.

Lue lisää: Raide-Jokeri tuo uutta eloa Pitäjänmäkeen

Ultimes Business Gardenin yritystaloista on kätevät liikenneyhteydet kaikkialle.

Kiinnostaako uudistuminen? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

Peter Lindeberg
Liiketoimintajohtaja
+358 40 5351 939
peter.lindeberg@peab.fi

Tilaa Business Garden uutiskirjeemme

Saat ideoita hyvinvoivaan ja inspiroivaan työympäristöön. Täytä alla olevat tiedot ja liity nyt uutiskirjeen saajaksi.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.