Huippuyrityksiä Business Gardeniin

Ultimes Business Gardeniin on muuttanut kaksi uutta oman alansa huippuyritystä: B. Braun Medical Oy ja SSH Communications Security Oyj. Molemmat yritykset tekivät sopimuksen Peabin kanssa noin 900 neliömetrin toimitiloista Business Gardenissa. Business Gardenin konseptin mukaisesti yrityksille toteutettiin modernit, tehokkaat ja viihtyisät tilat. Yrityksiä ja niissä työskenteleviä henkilöitä tukevat Business Gardenin monipuoliset yritys- ja henkilöpalvelut.

Kevään ensimmäinen muuttaja oli B. Braun Medical Oy, jonka emoyhtiö B. Braun Melsungen AG on yksi suurimmista yksityisistä yrityksistä ja johtava terveydenhoitoalan yritys maailmassa. Yritys haluaa suojella ja edistää ihmisten terveyttä ympäri maailman. Yritys toimittaa tuotteita ja palveluita globaaleille terveydenhoitomarkkinoille anestesiaan- ja tehohoitoon. Tuotteisiin kuuluvat myös kirurgiset tarvikkeet, dialyysilaitteet ja –tarvikkeet sekä avoterveydenhoidon tuotteita. Suomen B. Braun on yksi konsernin vanhimmista tytäryrityksistä.

Huhtikuun alussa Business Gardeniin muutti SSH Communications Security Oyj, joka auttaa yrityksiä hallitsemaan ja turvaamaan digitaalista ydintään – kriittistä dataa, sovelluksia ja palveluita. Yli 3000 asiakkaan joukossa on 40 prosenttia Fortune 500 -yrityksistä, monet maailman johtavista rahoitusalojen yrityksistä ja johtavia yrityksiä monilta muilta toimialoilta. Yhtiön osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä.

”Toivotamme uudet yritykset ja kollegat lämpimästi tervetulleiksi Business Gardeniin. Business Garden on seitsenkerroksinen toimistokokonaisuus Pitäjänmäen paraatipaikalla. Viimeisin osa on valmistunut maaliskuussa 2019, ja tilat ovat täyttyneet nopeasti. Tällä hetkellä vapaina on erikokoisia tiloja noin 350 neliöön asti. Yrityspuistomme on kuitenkin kasvussa ja Ultimes Business Gardenin kolmannen toimistorakennuksen rakentaminen alkaa alkukesän 2020 aikana. Business Gardenista on nyt mahdollista vuokrata jopa noin 2500 neliömetrin tila yhdestä tasosta, kertoo Peabin asiakkuuspäällikkö Mia-Iris Puhakainen.

Ultimes Business Garden -kokonaisuus sijaitsee Pitäjänmäellä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tuleva Raide-Jokeri parantaa alueen liikenneyhteyksiä entisestään. Peabin konseptoimat Business Gardenit ovat uudenajan toimitilaratkaisuja, joissa yrityksille toteutetaan räätälöityjä tiloja ja palveluita muuttuvien tarpeiden mukaan.

Oletko kiinnostunut uusista ajatuksista ja uudesta toimipisteestä, lue lisää tästä tai ota suoraan yhteyttä!

Tilaa Business Garden uutiskirjeemme

Saat ideoita hyvinvoivaan ja inspiroivaan työympäristöön. Täytä alla olevat tiedot ja liity nyt uutiskirjeen saajaksi.