Helsingin suositulla business-alueella on erinomaiset liikenneyhteydet

  • Embers Business Garden tarjoaa erinomaiset toimitilat yrityksille Pitäjänmäen juna-aseman välittömässä yhteydessä.
  • Pääkaupunkiseudun keskeiset väylät ovat 5 minuutin ajomatkan päässä: Kehä I, Turunväylä ja Hämeenlinnanväylä. Sijainti liikenteen solmukohdassa tarjoaa erinomaiset olosuhteet myös liikkuvaan työhön.
  • Tulevan Raide-Jokerin pysäkki sijaitsee noin 300 metrin etäisyydellä Embers Business Gardenista. Raide-Jokeri tulee kulkemaan poikittain koko Helsingin läpi Espooseen asti.

Helsingin Pitäjänmäki on perinteistä yritysaluetta, joka on uudistunut viime vuosina aktiivisesti. Embers Business Gardenin lähialueen yritysnaapureita ovat mm. Saint-Gobain Finland Oy, Digia Oyj ja Teknos Oy.

Alueen palvelut ovat runsaat, päivittäistavarakauppojen ja huoltoasemien lisäksi lähialueelta löytyvät esimerkiksi Sats Elixian kuntokeskus, Talin Liikuntakeskus ja Diacor-lääkäriasema sekä Amiedu-koulutuskeskus.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän tarpeisiinne soveltuvat toimitilat tai  jätä yhteydenottopyyntö ja otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tutustu myös Business Gardenin ainutlaatuiseen konseptiin ja etuihin.

Antti Eeva

Vuokrauspäällikkö

Sähköposti: antti.eeva@peab.fi

Sijainti kartalla

Embers Business Garden

Hiilloskuja 5
00370 Helsinki

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ideoita hyvinvoivaan ja inspiroivaan työympäristöön. Täytä tietosi ja liity nyt uutiskirjeen tilaajaksi!