Toimitilat parhaimmillaan — Business Garden, Helsinki

Valitse tiimillesi ja yrityksellesi toimitilojen parhaat palat! Varmistut siitä, että ratkaisu on modernisti uudenlainen.

Peab toteuttaa kaksi Business Garden -tason toimitilakohdetta Pitäjänmäkeen: Embers Business Garden nousee askelen päähän Pitäjänmäen juna-asemasta ja Ultimes Business Gardenin kolmas osa näköalapaikalle Vihdintien varteen tulevan Raide-Jokerin varrelle.

Kun varaatte toimitilat Peabin uusista kohteista, tiloja voi sopimuskauden aikana pienentää veloituksetta jopa 35 prosenttia. Ja tietysti - joustovaraa kasvuun toki löytyy.

Embers Business Garden

Embers Business Garden valmistuu kesällä 2025 ”askelen päähän” Pitäjänmäen juna-asemasta. Kohteessa yhdistyvät loistava sijainti, modernit ja muuntuvat tilat sekä tilojen käyttäjille suunnatut, korkeatasoiset palvelut.

Ultimes Business Garden III

Ultimes Business Garden III nousee alkuvuodesta 2025 aiemmin valmistuneiden kohteidemme jatkoksi. Viiden vuoden aikana testatut Business Garden -tason tilat palveluineen ovat saaneet tilojen käyttäjiltä loistavaa palautetta. Vuonna 2021 nettosuositteluindeksimme (NPS) oli huikea 73 %.

Sijaintina Pitäjänmäki

Pitäjänmäelle pääsee nopeasti, liikkuipa sitten Espoosta, Vantaalta tai Helsingistä. Jatkossa Raide-Jokeri avaa aivan uusia mahdollisuuksia!

Pitäjänmäki on Helsingin suurimpia työssäkäyntialueita. Pitäjänmäessä toimii lukuisia suuria ja keskisuuria yrityksiä, jotka ovat verkostoituneet aktiivisesti alueen palveluyritysten kanssa. Aktiivisen liike-elämän rinnalla alueelle on kehittynyt runsaasti asumisen ratkaisuja.

Pitäjänmäki sijaitsee vilkkaiden väylien, Vihdintien ja Pitäjänmäen, välissä. Alueelta on helppo pääsy sekä Turunväylälle että Hämeenlinnan väylälle.

Vuonna 2024 valmistuva tehokas pikaraitiotie, Raide-Jokeri, tarjoaa joustavat ja nopeat yhteydet työpaikkaliikkujille, sillä se halkoo koko pääkaupunkiseudun Itäkeskuksesta Keilaniemeen. Raide-Jokeri on 25 kilometriä pitkä pikaraitiotie, joka lisää merkittävästi pääkaupunkiseudun poikittaisliikenteen kapasiteettia ja luotettavuutta. Raide-Jokeri korvaa nykyisen runkolinjan 550, jonka reittiä raitiotien linjaus mukailee.

Työympäristö, joka istuu ajan tarpeisiin täydellisesti. Haluatko kuulla lisää?

Tarjoamme yrityksellesi jotain täysin uutta. Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää Business Garden -konseptistamme ja ennakkovaraajan eduista. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön ja olen yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Antti Eeva

Vuokrauspäällikkö

Sähköposti: antti.eeva@peab.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ideoita hyvinvoivaan ja inspiroivaan työympäristöön. Täytä tietosi ja liity nyt uutiskirjeen tilaajaksi!