Modernit toimitilat Helsingissä – Peab Ultimes Business Garden laajenee Pitäjänmäen kärkipaikalla

Toimistotilat, jotka on suunniteltu tämän päivän monipuolisiin työtapoihin ja erinomainen palvelukokonaisuus houkuttelevat yrityksiä Ultimes Business Gardenin toimitiloihin Helsingin Pitäjänmäelle. Yrityskeskittymän uuteen osaan valmistuvien toimitilojen ennakkomarkkinointi on alkanut ja tiloja varataan nyt. Tutustu Ultimes Business Gardenin myös täällä.

Ennakkovaraajan joustava vuokrasopimus: tilakokoon voi tehdä muutoksia vielä rakentamisen aikana!

Nyt voit tehdä toimitilavarauksen luottavaisin mielin uudesta, modernista työympäristöstä, vaikka yrityksen tilatarve tai -suunnitelma eivät olisi vielä täysin selvillä.

Varaa toimitilat Peab Ultimes Business Garden III:sta. Päätös on nyt entistä helpompi, koska:

 • uudenlainen, joustava esisopimus tehdään uudiskohteen suunnitteluvaiheessa, jonka jälkeen myös yrityksen oma tilasuunnittelu selkeytyy.
 • yrityksellä on koko vuosi aikaa muuttaa tilakokoa rakentamisen käynnistymisen jälkeenkin: tilaa voi pienentää tai suurentaa tarpeen mukaan.
 • yritys saa ajankohtaisimmat toimitilat Peab Ultimes Business Gardenin uusimmasta osasta.

 

Toimitilat erityisesti teille? Kyllä!

Tavoitteenamme on, että uusi toimistorakennus valmistuu syksyllä 2024. Juuri nyt yrityksen kannattaa tulla suunnittelemaan uudet toimitilat kanssamme. Apuna on myös työelämän ammattilaisten ohjaama muutosvalmennus hybridityöhön -aloituspaketti sekä hybridityön kehittämiseen tarkoitettu laaja valmennusohjelma.

 • Tilasuunnittelussa selvitämme yhdessä työn tekemiseen tarvittavat, tehokkaat tilaratkaisut ja tunnistamme ”toimistomagneetit”, jotka tarjoavat henkilöstölle mieluisat työolosuhteet ja viihtyisät, teille ominaista yrityskulttuuria tukevat tilat.
 • Toimitilajousto puolestaan tarjoaa ainutlaatuisen joustavuuden tilojen tehokkaalle käytölle, muuntautumiselle myös vuokrasopimuksen osalta.
 • Modernit tilaratkaisut ja runsaat palvelut yritykselle ja henkilöstölle, lue lisää täältä.

 

Tarjoamme yrityksellesi jotain täysin uutta; työympäristön, joka istuu ajan tarpeisiin täydellisesti. Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää ennakkovaraajan eduista ja Business Garden -konseptistamme tai jätä yhteydenottopyyntö, niin otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tutustu myös Business Gardenin ainutlaatuiseen konseptiin ja etuihin.

Antti Eeva

Vuokrauspäällikkö

Sähköposti: antti.eeva@peab.fi

Toimitiloissa on tämä kaikki jo otettu huomioon

Moderni, tilatehokas monitilatoimisto Ultimes Business Gardenissa joustaa ja muuntuu jatkossakin

Monitilatoimisto suunnitellaan aina yrityksen tarpeiden mukaisesti. Hybridityö, etätyö tai lähityö sujuvat kaikki Ultimes Business Gardenissa luontevasti: monitilatoimistoille ominaiset rakenteet tarjoavat lukuisia tilankäytön ratkaisuja:

 • yhteistyöhön kannustavia avoimia tiloja
 • keskittymistä tukevia suljetumpia tiloja ja yksittäisiä hiljaisia tiloja
 • kokoustamiseen ja ryhmätyöhön soveltuvia tiloja
 • palautumiseen, rentoutumiseen ja vuorovaikutukseen tarkoitettuja tiloja

 

Palveluja työpäivään ja kotiin

Business Gardenin Helsingin toimitiloissa on ihana ilmapiiri, monipuoliset palvelut ja korkea asiakastyytyväisyys; palveluja kehitämme jatkuvasti asiakkaitamme kuunnellen.

Yrityspalvelut

Yksilöpalvelut

 • aulapalvelut valoisassa, lounge-tyylisessä sisääntulokerroksessa, jossa myös kahvila-ravintola
 • kattavat turvallisuus- ja siisteyspalvelut
 • viihtyisät neuvottelutilat, jotka tukevat virtuaalista työskentelyä sekä yksilö- ja ryhmätyöskentelyä
 • erinomaiset kokouspalvelut
 • runsaat parkkitilat
 • kaksi toisiaan täydentävää kahvila-ravintolaa, josta voi tilata myös kotiin ruoka-annoksia
 • hyvinvoinnin palvelut
 • suihku- ja vaatesäilytystilat, lainattavat jopot ja pyöräilykypärät
 • runsaat parkkitilat autoille, pyöräparkit sisällä
 • pesulapalvelut
 • Smartpost
 • auton huolto- ja vuokrauspalvelut
 • alueella on tarjolla lukuisia päivittäispalveluja

 

Nämä yritykset ovat jo valinneet Ultimes Business Gardenin

Ultimes Business Gardenin aiemmin valmistuneisiin toimitiloihin on sijoittautunut alansa johtavia yrityksiä: Abbott Oy, Aro Systems Oy, B. Braun Medical Oy, Crayon Oy, ISS Palvelut Oy, Kempower, Opset Oy, Optiscan Oy, Peab Oy, Rudus Oy, SSH Communications Security Oyj, Suominen Oyj.

Asiakkaamme ovat antaneet meille erinomaisen hyvää ja luottamusta herättävää palautetta: Syksyllä 2021 tehdyssä asiakastyytyväisyystutkimuksessa nettosuositteluindeksi oli jälleen edellisvuotta korkeampi: 73!

 

WELL-sertifioitu alusta alkaen

Kolmas Ultimes Business Garden -toimistorakennus toteutetaan WELL-sertifioinnin ohjaamana. Työpaikka täällä lisää henkilöstön viihtyvyyttä sekä hyvinvointia ja nostaa siten työpäivien tuottavuutta. Hyvän energiatason säilyminen työpäivän ajan edistää myös työpäivän jälkeistä palautumista.

WELL-standardi on kiinteistöalan luokitus, joka perustuu lääketieteelliseen tutkimukseen. Sen tavoitteena on luoda tiloja, jotka tutkitusti edistävät ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. WELL-sertifiointi ohjaa rakennuksen sisäolosuhteiden, sisältäen muun muassa ilmanlaadun, lämpöolosuhteiden, vedenlaadun, valaistuksen ja tila-akustiikan ratkaisuja.

 

Ympäristöystävällisesti tulevaisuuteen

Platina-tason LEED-sertifioidut toimitilat ovat energiatehokkaat ja ympäristöystävälliset. Kestävät ratkaisut näkyvät Ultimes Business Gardenissa muun muassa vähän vettä kuluttavina vesikalusteina, tarpeen mukaan säätyvinä valaistuksena ja ilmanvaihtona, sähköautojen latauspisteinä sekä vähäpäästöisinä materiaalivalintoina.

 

Ulottuvillasi on nyt mahdollisuuksien maailma, jossa kaikki must-asiat ovat helposti saatavilla

Modernit, muuntuvat tilat Ultimes Business Gardenissa +

Tilaa Business Garden uutiskirjeemme

Saat ideoita hyvinvoivaan ja inspiroivaan työympäristöön. Täytä alla olevat tiedot ja liity nyt uutiskirjeen saajaksi.