Ultimes - Modernit toimitilat Helsingin Pitäjänmäellä

Yrityksen sijoittautumisella on väliä. Moderneimmat toimitilat Helsingissä tarjoaa Peabin rakentama Ultimes Business Garden, joka on toteutettu edistyksellisellä Business Garden -konseptilla. Ultimes Business Garden I valmistui Helsingin Pitäjänmäelle keväällä 2016 ja Ultimes Business Garden II valmistui maaliskuussa 2019 osaksi laajempaa kokonaisuutta.

Sisustussuunnittelijana dSign Vertti Kivi & Co

Tyylikäs Ultimes Business Garden -toimitilat sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäellä Vihdintien alussa osoitteessa Karvaamokuja 2a. Uutta ajattelua edustavan monitilarakennuksen sisustussuunnittelusta vastasi palkittu dSign Vertti Kivi & Co, joka on suunnitellut mm. Finnairin uuden Airbus A350 -laajarunkolaivueen matkustamon.

Nämä yritykset ovat jo valinneet Ultimes Business Gardenin

Ultimes Business Garden vetää puoleensa aktiivisia yrityksiä, joille tilaratkaisu tarkoittaa työn tehokkuutta, viihtyisyyttä ja jopa työnteon uudelleen ajattelua. Olemme toteuttaneet täällä modernit, joustavat monimuototilat muun muassa näille yrityksille: Aro Systems Oy, B. Braun Medical Oy, Crayon Oy, ISS Palvelut Oy, Opset Oy, Optiscan Oy, Rudus Oy, SSH Communications Security Oyj ja Suominen Oyj.

Ultimes Business Garden kasvaa tulevaisuudessa kuuden talon kokonaisuudeksi. Käynnistämme pian uuden osan, Ultimes III:n rakennushankkeen. Tiloja voi varata jo nyt. Ultimes Business Gardeniin kuuluva Ultimes I valmistui keväällä 2016 ja Ultimes II maaliskuussa 2019.

Katso Ultimesin vuokrattavat toimitilat.

Palvelut

Jokaiseen Business Garden -toimitilaan kuuluvat kaikki peruspalvelut, ravintolapalvelut sekä ammattitaitoinen aulapalvelu. Business Gardenin kokouskeskuksessa voit valita erikokoisia, nykyaikaisella kokoustekniikalla varustettuja neuvottelutiloja.

Muut liiketoimintaanne tukevat palvelut toteutetaan aina tapaus- ja tarvekohtaisesti. Kohteista löytyy mm. autonvuokraus-, autopesula-, hieronta- ja muita hyvinvointipalveluita sekä Business Gardenin omat kaupunkipyörät. Autoille on toteutettu maanalaiset pysäköintihallit niin, että niistä on suora yhteys kerroksiin ja työmatkapyöräilijöille on omat polkupyöräparkit sosiaalitiloineen. Sinä päätät, mitä palveluita haluat käyttää ja maksat vain palveluista, joita käytät.

Ultimes Business Garden tilat ja palvelut rakennetaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisiksi. Ne tukevat aidosti liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista. Me autamme sinua kaikessa niin tilojen, palvelujen kuin muutonkin suhteen.

Tilojen muunneltavuus

Ainutlaatuiseen Business Garden -konseptiin kuuluva tilojen helppo muunneltavuus mahdollistaa työtilojen järjestämisen kulloisenkin tarpeen mukaisesti olipa toiveena sitten monityötila tai perinteisempi tilaratkaisu. Business Gardeneissa tilojen uudelleenjärjestelymahdollisuus on otettu huomioon jo suunnittelu- ja rakennusvaiheessa. Väliseinät siirtyvät helposti ja talotekniset muutokset hoidetaan automatiikan avulla, jotta vältytään mittavilta purku- ja rakennustöiltä muutostarpeen realisoituessa. Muuntojoustavat tilat säästävät operatiivisissa kuluissa ja tuhlaavat vähemmän luonnonvaroja.

Tilat joustavat myös yrityksen koon mukaan, eikä uusia tiloja tarvitse olla heti etsimässä yrityksen kasvaessa tai pienentyessä. Yrityksen pienentyessä Business Garden -toimitiloja voidaan helposti eriyttää tai alivuokrata. Vastaavasti yrityksen kasvaessa voidaan tiloja laajentaa tarpeen mukaan.

Tehokas tilankäyttö

Modernin tilasuunnittelun avulla Business Gardenissa päästään uudelle tasolle tilatehokkuudessa. Käytännössä voit jopa puolittaa organisaatiosi tilatarpeen ilman, että viihtyvyys tai tuottavuus kärsivät. Tilojen tehokas käyttö tuottaa yritykselle merkittäviä kustannussäästöjä vuokrakuluissa, joten niiden suunnitteluun kannattaa panostaa. Autamme toteuttamaan tiloja, joissa tuloksenteko helpottuu.

Viihtyisät tilat ja laadukas sisäilma

Hyvinvoivat työntekijät tekevät tulosta ja ovat yrityksen menestyksen elinehto. Jotta työskentely olisi mielekästä ja työnteko tehokasta, tulee työtilojen olla viihtyisät ja toimivat. Business Garden -toimitilojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota juuri viihtyisiin ja toimiviin tiloihin. Oikeat materiaalivalinnat takaavat hyvän sisäilman ja mahdollisimman pölyttömät sekä meluttomat tilat.

Ympäristöystävällisyys

Ultimes Business Garden I on vastuullisesti toteutettu, huippunykyaikainen kiinteistö. Platina-tason LEED-sertifioidut tilat ovat energiatehokkaat ja ympäristöystävälliset. Kestävät ratkaisut näkyvät mm. vähän vettä kuluttavina vesikalusteina, tarpeen mukaan säätyvinä valaistuksena ja ilmanvaihtona, sähköautojen latauspisteinä sekä vähäpäästöisinä materiaalivalintoina.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Tilaa Business Garden uutiskirjeemme

Saat ideoita hyvinvoivaan ja inspiroivaan työympäristöön. Täytä alla olevat tiedot ja liity nyt uutiskirjeen saajaksi.

Antti Eeva

Vuokrauspäällikkö

Sähköposti: antti.eeva@peab.fi
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.