Vuokraajan polku – tällainen on prosessimme

Askel 1: Pysähdy miettimään työympäristöänne – mitä tarvitsette?

Ovatko yrityksenne toimitilat sellaiset, joissa henkilöstö aidosti viihtyy ja liiketoiminta kukoistaa? Maksatteko tällä hetkellä turhaan tiloista, joita kukaan ei käytä? Työympäristöön liittyviä tarpeita kannattaa pysähtyä miettimään aika ajoin, sillä ne muuttuvat maailman mukana. Mikäli nykyiset toimitilat eivät tue liiketoimintaanne toivotulla tavalla, kokeneet asiantuntijamme auttavat teitä parhaan työympäristöratkaisun löytämisessä. Keskustelut ja tapaamiset kanssamme eivät sido teitä mihinkään.

Askel 2: Kartoita tarpeesi kanssamme – me olemme tukenasi 

Ensimmäinen askel on yrityksenne tarpeiden ja toiveiden huolellinen kartoittaminen. Pohdimme yhdessä muun muassa näitä asioita: Millainen työympäristö sopii toiminnallenne? Miten suunnitteluprosessi tukee kulttuurimuutostanne? Mistä asioista rakentuu työntekijöidenne viihtyvyys? Miten tilatehokkuus varmistetaan? Mitä palveluja tarvitsette?

Usein muutto uuteen työympäristöön merkitsee myös työkulttuurin muutosta. Tarjoamme halutessanne muutoksen tueksi osallistavaa Kohti uutta -palvelua. Siinä määrittelemme esimerkiksi, milloin työskennellään yhdessä ja milloin erikseen. Analysoimme ja kuvaamme vuorovaikutusta työyhteisössänne. Prosessin myötä tiimit ja työntekijät kokevat saavansa äänensä kuuluviin, mikä helpottaa uudistuvan työkulttuurin edistämistä.

Askel 3: Kerro rohkeasti ajatuksesi – kehitämme yhdessä

Kun tarpeet on kartoitettu, suunnittelemme ensimmäisen luonnoksen pohjakuvasta. Tämän jälkeen käymme yhdessä keskusteluja ja hiomme suunnitelmia toiveidenne mukaiseksi. Uudiskohde tuo yritykselle paljon joustavuutta tilojen suunnittelussa. Suunnittelijamme luovat tiloista sellaiset, joissa juuri teidän yrityksenne on helppo viihtyä. Yhteistyö on työskentelytapamme perusta koko prosessin ajan – asiakaspalvelijamme pitävät teihin yhteyttä ensimmäisestä tapaamisesta avainten luovutukseen asti. Yhteistyö jatkuu tämänkin jälkeen ns. seurantavaiheena. Jos jokin asia ei toimi, me hoidamme asian kuntoon.

Askel 4: Tee vuokrasopimus – rakentaminen käynnistyy

Uuden toimistotalon rakentaminen alkaa, kun lopullinen vuokrasopimus on allekirjoitettu. Tarjoamme teille joustavan vuokrasopimusmallin, Toimitilajouston, jossa yritys maksaa vain käyttämistään tiloista. Jos tilantarve tulevaisuudessa muuttuu, tarjoamme nopeasti uusia ratkaisuja.

Askel 5: Nauti uudesta työympäristöstä – olemme tukenanne muuton jälkeenkin

Olemme tukenasi koko vuokrasopimuksen ajan. Sopimukseemme kuuluu seurantakäynti kuuden kuukauden jälkeen muutosta. Katsomme kanssanne, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Jos jokin ratkaisuistamme ei toimi, hiomme sitä. Meille on kunnia-asia, että koko vuokrausprosessi on asiakkaillemme helppo ja sujuva. Asiakasyrityksemme ovat osa Business Gardenin yritysyhteisöä, jossa huolehdimme asioiden toimivuudesta, hyvistä palveluista ja viihtyvyydestä ammattitaitoisten kiinteistömanagerien johdolla.