Rakkaudella tehtyä ruokaa

Peab Business Gardenin aulan yhteydessä olevassa avarassa ja raikkaasti sisustetussa ravintolassa käy päivittäin jopa 400 asiakasta. Terveellisten välipalojen lisäksi suosikkiruokaa ovat kuubalaisen kokin Lazaro Torresin loihtimat hampurilaiset ja tapakset.

”Viihdyn grillipisteessä, koska olen mielelläni tekemisissä asiakkaiden kanssa”, Torres kertoo.

Uudistettu grilli avautui äskettäin entistä ehompana. Viime huhtikuussa työt Pitäjänmäellä aloittanut Torres on yksi ravintolan kahdeksasta vakituisesta työntekijästä. 

Peab Business Gardenin ravintolassa voi syödä tukevammin tai nauttia vaikkapa kupposen kuumaa töiden lomassa. Lounasaikaan tarjolla on salaattipöydän ja kasviskeiton lisäksi kolme ruokalajia, joista yksi on kasvisvaihtoehto. Suosituimpia ruokia ovat lämpimät salaatit, lihapullat, lasagne sekä kana- ja lohiruoat.

Ravintolatoiminnasta vastaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys ISS Palvelut. Yritys hoitaa lisäksi Business Gardenin aulapalvelua sekä siivous- ja kiinteistöhuollon. Ravintolapalveluihin kuuluvat aamiais- ja lounastarjoilun lisäksi yrityksille yksilöllisesti räätälöidyt kokouspalvelut. Ravintolassa on Nordic Light -konsepti, jossa painopiste on viihtyisässä sisustuksessa ja kotimaisissa, laadukkaissa raaka-aineissa. Esimerkiksi liha on suomalaista ja kala vastuullisesti tuotettua.

Syötävää saa myös iltaisin

ISS:n palvelupäällikkö Miia Eriksson kertoo, että ravintolan ruokatarjonnassa otetaan huomioon asiakkaiden toiveet. Terveelliset välipalavaihtoehdot, kuten smoothiet ja tuorepuurot, ovat suosittuja. Työssä myöhään viihtyviä palvelee aukioloaikojen ulkopuolella grab and go -välipalavitriini. Vitriinin itsepalvelukassa on auki 24 tuntia vuorokaudessa.

”Kokeilemme tuotteita ja katsomme, mikä toimii ja mikä ei. Kokoustarjoiluissa pienet makeat ja suolaiset välipalat sekä smoothiet ovat nyt tilatuimpien listalla”, Eriksson kertoo.

Kun uusi kokouskeskus Ultimes Business Garden II valmistui maaliskuun loppupuolella, tilausten määrä kasvoi entisestään. Samalla uusittiin kokouspalvelujen tuotevalikoima, tilattavissa on aamiaispaketteja ja vegaanisia vaihtoehtoja. Erikssonin mukaan kuluneen vuoden aikana pinnalla on ollut myös uudenlainen trendi: asiakas varaa kokoustilan, mutta ei lainkaan tarjoiluja. ”Kokousporukka tulee kahvilaan, ja jokainen osallistuja valitsee itselleen sopivaa syötävää ennen palaverin alkua”, Eriksson jatkaa. 

Yhdestä tilasta on moneksi

Ravintolan voi myös vuokrata yksityistilaisuuksia varten. Eriksson viittilöi keskelle ravintolasalia, jossa on tilaa jakava siirtoseinä. Katosta laskeutuu suuri valkokangas esityksiä ja luentoja varten.

”Meillä on anniskeluoikeudet, joten pystymme järjestämään esimerkiksi illallisia ja pikkujouluja nopealla aikataululla. Olemme järjestäneet jopa yhdet lakkiaiset”, Eriksson sanoo.

Peabin Business Gardenin ravintola on niin suosittu, että ruokailijoita saapuu myös talon ulkopuolelta. Erinomainen sijainti ja Lazaro Torresin hampurilaiset vetävät kävijän varmasti puoleensa uudemmankin kerran. Suosikkiruokareseptin salaisuutta hän ei kuitenkaan suostu paljastamaan.

”En halua paljastaa muuta kuin että teen ne rakkaudella – ja suomalaisesta lihasta”, Torres naurahtaa.

Oletko kiinnostunut uusista toimitiloista nykyajan palveluilla?

Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää! Olet myös tervetullut tutustumaan tiloihimme.

Antti Eeva, vuokrauspäällikkö, p. + 358 40 559 8530 tai s-posti: antti.eeva@peab.fi