Muuntojoustavuus

Business Gardeneissa tilojen uudelleenjärjestelymahdollisuus on otettu huomioon jo suunnittelu- ja rakennusvaiheessa. Väliseinät siirtyvät helposti ja talotekniset muutokset hoidetaan automatiikan avulla välttyäksemme mittavilta purku- ja rakennustöiltä muutostarpeen realisoituessa. Business Gardenissa muutos ei ole mörkö, vaan mahdollisuus!

Monityötila tai perinteinen tilaratkaisu – kaikki onnistuu

Business Garden -konseptin muuntojoustavuus antaa mahdollisuuden järjestää työtilat kulloisenkin tarpeen mukaiseksi. Monityötila tai perinteisempi tilaratkaisu toteutetaan tehokkaasti, jolloin säästetään operatiivisissa kuluissa ja tuhlataan vähemmän luonnonvaroja. Kuuntelemme tarpeitanne ja toteutamme tiloja, joissa tuloksenteko helpottuu.

Saat meiltä myös asiantuntevaa apua työympäristön muutosprosesssiin ja siihen liittyvään suunnitteluun. Käydään läpi tilatarpeenne ja suunnitellaan juuri teille sopivat tilat.

Tilojen laajennus tai eriyttäminen käy Business Gardenissa tavanomaista helpommin

Yrityksen pienentyessä tiloja voidaan helposti eriyttää ja alivuokrata. Yrityksen kasvaessa Business Garden mahdollistaa jopa 2500 m2 yhtenäistä tilaa samassa kerroksessa. Business Garden tarjoaa myös erinomaiset puitteet pääkonttoritason toiminnalle. Viimeksi Peab on toteuttanut pääkonttorin Outotec Oyj:lle.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.