Monitilatoimistolla joustoa yrityksen arkeen

Business Garden -konseptin muuntojoustavuus antaa mahdollisuuden järjestää työtilat yrityksen kulloisenkin tarpeen mukaiseksi. Monitilatoimisto on hyvä tapa lisätä tehoa ja joustavuutta yrityksen toimintaan, mutta myös perinteisemmät tilaratkaisut onnistuvat kauttamme. Saat meiltä asiantuntevaa apua työympäristön muutosprosessiin ja siihen liittyvään suunnitteluun.

Ota yhteyttä, niin käydään läpi tilatarpeenne ja suunnitellaan juuri teille sopivat tilat.

Mikä monitilatoimisto on?

Monitilatoimisto on muuntojoustava tehokas tila, joka koostuu erilaisista tilavyöhykkeistä. Monitilaratkaisun ajatuksena on, että se tukee yrityksen liiketoimintaa kun työnteko tapahtuu kulloinkin parhaiten sopivassa tilassa.

Monitilatoimiston huolellisella suunnittelulla ja toteutuksella on saatu hyvä tuloksia aikaan työhyvinvoinnin osalta. Tärkeitä huomioitavia seikkoja ovat akustiikka, sisäilmasto, valaistus, sisustus ja värit, yksityisyys.

Parhaimmillaan monitilaratkaisu edistää avointa työkulttuuria, osaamisen jakamista sekä yhteistyötä. Verrattuna perinteisiin työtiloihin monitilatoimisto on myös tilatehokkaampi vaihtoehto.

Toisin kun avokonttoreissa ja perinteisissä ratkaisuissa, monitilatoimistossa on tarjolla vaihtoehtoisia työtiloja erilaisten työtehtävien suorittamista varten. 
Monitilatoimistosta löytyy mm. hiljaisia tiloja keskittymistä vaativiin tehtäviin, neuvottelutiloja, kohtaamispaikkoja, ryhmätyötiloja ja vetäytymispaikkoja sekä työpisteitä, jotka ovat joko omia tai yhteisessä käytössä.

Monitilatoimisto suunnitellaan aina organisaation omien tavoitteiden ja työn vaatimusten mukaisesti. Näin tiloista saadaan mahdollisimman paljon irti lisäten hyvinvointia ja tuottavuutta

Yrityksen tarpeiden muuttuessa on tärkeää, että myös tilat mukautuvat helposti ja nopeasti muuttuviin tarpeisiin. Business Gardeneissa tilojen  uudelleenjärjestelymahdollisuus on otettu huomioon jo suunnittelu- ja rakennusvaiheessa. Väliseinät siirtyvät helposti ja talotekniset muutokset hoidetaan automatiikan avulla välttyäksemme mittavilta purku- ja rakennustöiltä muutostarpeen realisoituessa.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Antti Eeva

Vuokrauspäällikkö

Sähköposti: antti.eeva@peab.fi

Tilaa Business Garden uutiskirjeemme

Saat ideoita hyvinvoivaan ja inspiroivaan työympäristöön. Täytä alla olevat tiedot ja liity nyt uutiskirjeen saajaksi.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.