Ultimes Business Garden III: tilat ja vuokrasopimus joustavat, asiakastyytyväisyydestä ei tingitä

Ultimes Business Garden III laajentaa nykyistä Business Garden -keskittymää Pitäjänmäellä. Toimitilajousto-sopimusmalli tarjoaa asiakkaillemme turvallisen avaimen uudenlaiseen, täysin joustavaan työympäristöön.

Muutosherkkyys ja uusien työtapojen muovaaminen ovat vakiintuneet työelämään. Vaativaa teemaa vasten työympäristön pitää joustaa kaikissa muodoissaan: toiminnallisesti, teknisesti ja taloudellisesti.

Yrityksen toiminnallisia muutoksia on Business Gardenissa suorastaan helppoa tukea muovaamalla seinä- ynnä muita rakenteita. Taloudellisen turvan kivijalkana on Toimitilajousto-vuokrasopimus.

Toimitilajouston kehitimme Business Gardenin ytimeen kaksi vuotta sitten, kun kävi selväksi, että toimitilojen täytyy joustaa tulevaisuudessa entistä monipuolisemmin: Toimitilajousto-sopimus tarjoaa mahdollisuuden pienentää tiloja sopimusaikana veloituksetta jopa 35 prosenttia.

Ultimes Business Garden III valmistuu vuonna 2024. Kohteesta tilan varaaminen on joustavaa, sillä vielä rakentamisvaiheessakin tilasuunnitelmaa ja -kokoa voi kätevästi muuttaa.

Asiakastyytyväisyydestä sen sijaan ei tingitä

Asiakastyytyväisyys aiemmin rakennetuissa Ultimes-taloissa on erittäin korkea, nettosuositteluindeksi on huikeat 73! Saamamme palautteen mukaan hienoon lopputulokseen ovat vaikuttaneet talon laadukas palveluhenkisyys, työympäristö, yksilö- sekä yrityspalvelujen laatu ja runsaus.

Asiakkaiden tyytyväisyys ja käyttäjäkokemukset asettavat tavoitteet korkealle myös uusissa Business Garden -kohteissa. Ja vaikka kaikki muu joustaa (Toimitilajoustossa tilat ja vuokrasopimus joustavat), niin asiakastyytyväisyydestä Business Garden -konsepti ei tingi.

WELL-sertifikaatti on hyvinvoinnin konkreettinen mittari

Käyttäjäkokemuksen tarkastelu, yksilön valinnanvapaus ja tarpeet yhdistettynä tiimien työskentelytavoitteisiin muodostavat lähtökohdan uudenlaisen työympäristön suunnittelulle Ultimes Business Gardenissa.

WELL-sertifioinnin keskiössä ovatkin juuri kiinteistöjen käyttäjien terveys ja hyvinvointi. Sertifikaatin avulla tarkastellaan muun muassa teknisiä sisäolosuhteita, mukaan lukien valaistus, akustiikka, liikkuminen sekä mukavuus ja mielen hyvinvointi.

Business Gardenissa puhumme asiakkaidemme kanssa erittäin tiiviisti hybridityöstä, digitaalisesta työympäristöstä ja ”läsnä tehtävän työn” merkityksestä ja muodoista. Tämä keskustelu tarjoaa useita mahdollisuuksia oikean WELL-työympäristön suunnitteluun.

Tule tutustumaan Business Garden -konseptiin

Voit tulla milloin vaan tutustumaan Business Garden -konseptin mukaisesti toteuttamaan työympäristöön Karvaamokuja 2:ssa. Erinomainen tilaisuus sinulle ja kollegoillesi tarjoutuu tiistaina 22.11.2022 Asiantuntija-aamussa – merkkaa aamu jo nyt kalenteriisi!

Tutustu Ultimes Business Garden III

Haluatko keskustella uudesta työympäristöstä? Tavoitat minut helposti Business Gardenista:

Antti Eeva

Vuokrauspäällikkö

Sähköposti: antti.eeva@peab.fi