Tilat ovat kauniit ja muuntuvat, palvelut monipuolisia ja tarjoilut herkullisia – asiakastyytyväisyyskysely 2020

Ultimes Business Gardenissa asiakkaat nauttivat kattavasta tila- ja palveluvalikoimasta, jonka toteutamme yhdessä ISS Palvelut Oy:n kanssa. ISS Palvelut tekee kohteessa asiakastyytyväisyyskyselyn vuosittain. Vuoden 2020 asiakastyytyväisyyskyselyssä annettu suositteluindeksi (NPS) nousi 60:een (2019/55) ja oli siten erinomainen. Kiitämme lämpimästi kaikkia kyselyyn osallistuneita.

Vaativan vuoden 2020 jälkeen olemme iloisia saamastamme palautteesta. Saamiemme vastausten perusteella hyvän tuloksen takana näyttäisi olevan muun muassa talon korkeatasoiset ja siistit tilat, palvelun ystävällisyys ja kahvila-ravintolan tarjoilun sisältö ja laatu. Tässä muutamia nostoja tuloksista:

  • Palvelutiimi aulassa ja koko henkilökunta on koettu ystävällisiksi, palvelualttiiksi ja osaaviksi.
  • Ultimes Business Gardenin moderni, toimiva, muuntuva ja siisti toimistoympäristö saa paljon kiitosta.
  • Kokoustilat ovat selkeät, siistit ja sisustettu kauniisti, ja kokoustarjoilut koettiin erinomaisina. Tänne on ilo kutsua vieraita, joita meillä kävi päättyneenäkin vuonna. Kokoustilojen turvalliseen käyttöön – turvavälit huomioiden – kiinnitetään edelleen erityistä huomiota.
  • Palautteissa iloittiin myös aulakahvilan valikoiman laajentumisesta ja selkeästä monipuolistumisesta mm. välipala-vaihtoehtojen ja sokeroimattomuuden sekä terveellisten tuotteiden lisääntymisestä.
  • Parkkipaikkojen käyttöön kiinnitetään jatkossa enemmän huomiota, niin että talossa vieraileville on riittävästi tilaa.
  • Jopon lainausmahdollisuus kerää kiitosta palautteissa. Pyöräilyä tuetaan jatkossakin huolletuilla ja toimivilla Jopoilla
  • Vaatepesulaan ja autopesuun toivottiin enemmän kampanjoita ja tarjouksia.

Yhteistyössä asiakkaiden kanssa

Vuonna 2020 kiinnitimme Ultimes Business Gardenissa erityistä huomiota asiakaspalvelussa työskentelevien henkilöiden osaamiseen työympäristön terveellisyyden suhteen.

Olemme tehostaneet koronaviruspandemian aikana siivouspalveluita ja keskittyneet erityisesti kosketuskohtien puhtaanapitoon. Inforuuduilla ja lattiatarroilla muistutetaan kahden metrin turvavälistä ja hyvästä käsihygieniasta. Asiakaspalveluhenkilöstö myös opastaa työympäristön terveellisyyteen liittyvissä kysymyksissä.

Ultimes Business Gardenin asiakkaat toimivat vuoden aikana aktiivisesti etä- ja lähityössä. Toimimalla toisemme huomioiden ja viranomaisten antamia ohjeita noudattaen pystyimme yhdessä tarjoamaan yritysten henkilöstölle mahdollisuuden työskennellä myös lähipäiviä toimistolla.

Lue lisää ”Palvelut tulevat työntekijän luokse – turvavälin etäisyydelle”.

Kiitämme kaikkia kyselyyn osallistuneita. Saimme kiitosta ja hyviä kehitysvinkkejä, mikä on hieno ponnistus yhteisen työympäristömme kehittämiseksi.

Lisätietoja:

Sonja Takala, ISS Palvelut, +358 40 706 7527 tai Sonja.Takala@fi.issworld.com

Tilaa Business Garden uutiskirjeemme

Saat ideoita hyvinvoivaan ja inspiroivaan työympäristöön. Täytä alla olevat tiedot ja liity nyt uutiskirjeen saajaksi.