Helsingin suositulla business-alueella on erinomaiset liikenneyhteydet

Ultimes Business Garden on yritysten kasvupaikka Pitäjänmäen näkyvimmällä paikalla, Helsinkiin suuntaavan, vilkkaan Vihdintien varressa.

  • Pääkaupunkiseudun keskeiset väylät ovat 5 minuutin ajomatkan päässä: Kehä I, Turunväylä ja Hämeenlinnanväylä.
  • Sijainti liikenteen solmukohdassa yhdistettynä Business Gardenin runsaisiin parkkitiloihin tarjoaa erinomaiset olosuhteet myös liikkuvaan työhön.
  • HSL:n bussi liikennöi Ultimes Business Gardenin vierestä joka 3. minuutti.
  • Valimotien rautatiepysäkki (kävellen 10 min). Seuraava asema, Huopalahti, sijaitsee lähietäisyydellä, asemalta on suora yhteys keskustaan ja lentokentälle.
  • Tulevan Raide-Jokerin pysäkki sijaitsee noin 200 metrin etäisyydellä Ultimes Business Gardenista. Raide-Jokeri tulee kulkemaan poikittain koko Helsingin läpi Espooseen asti.

Helsingin Pitäjänmäki on perinteistä yritysaluetta, joka on uudistunut viime vuosina aktiivisesti. Ultimes Business Gardenin lähialueen yritysnaapureita ovat mm. CGI, Soneran datakeskus, ABB, Hartwall, Fujitsu sekä Digia. Alueen palvelut ovat runsaat, päivittäistavarakauppojen ja huoltoasemien lisäksi lähialueelta löytyvät esimerkiksi Sats Elixian kuntokeskus, Talin Liikuntakeskus ja Diacor-lääkäriasema sekä Amiedu-koulutuskeskus.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän tarpeisiinne soveltuvat toimitilat tai  jätä yhteydenottopyyntö ja otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tutustu myös Business Gardenin ainutlaatuiseen konseptiin ja etuihin. Huomaa myös aivan uudenlainen vuokrasopimus – Toimitilajousto!

Antti Eeva

Vuokrauspäällikkö

Sähköposti: antti.eeva@peab.fi

Sijainti kartalla

Ultimes Business Garden

Karvaamokuja 2a
00380 Helsinki

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ideoita hyvinvoivaan ja inspiroivaan työympäristöön. Täytä tietosi ja liity nyt uutiskirjeen tilaajaksi!