Tilatehokkuus tuo säästöjä vuokrakuluissa!

Modernin tilasuunnittelun avulla Ultimes Business Gardenissa päästään uudelle tasolle tilatehokkuudessa. Käytännössä voit puolittaa organisaatiosi tilatarpeen ja samaan aikaan lisätä viihtyvyyttä, hyvinvointia ja työn tuottavuutta.

Monitilatoimisto ja tehokas tilankäyttö tarkoittavat yrityksellesi merkittäviä kustannussäästöjä. Alla olevat pohjakuvat ovat esimerkkejä eri tilatyypeistä ja suuntaa antavia. Tilasovituksen teemme aina asiakaskohtaisesti.

 

Todentuntuinen virtuaalimaailma työympäristön suunnitteluun

Virtual Reality -sovelluksen avulla toimistosta luodaan visuaalisesti todentuntuinen ympäristö, jossa voi kulkea ja tutustua tilaratkaisuun, kalusteiden sijoitteluun ja muun muassa oman brändin mukaiseen sisustamiseen. Virtuaalinen todellisuus antaa myös mahdollisimman oikean kuvan tilan toiminnallisuudesta sekä neliöiden tehokkaasta käytöstä.

Syötä yrityksesi henkilömäärä ja halutessasi rajaa toimitilan kokoa. Katso Ultimeksen parhaat toimitilat juuri sinun yrityksellesi!

Kiinnostuitko moderneista, tehokkaista tiloistamme?

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän tarpeisiinne soveltuvat toimitilat tai  jätä yhteydenottopyyntö ja otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tutustu myös Business Gardenin ainutlaatuiseen konseptiin ja etuihin. Huomaa myös aivan uudenlainen vuokrasopimus – Toimitilajousto!

Antti Eeva

Vuokrauspäällikkö

Sähköposti: antti.eeva@peab.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ideoita hyvinvoivaan ja inspiroivaan työympäristöön. Täytä tietosi ja liity nyt uutiskirjeen tilaajaksi!