Helsingin suositulla business-alueella on erinomaiset liikenneyhteydet

Ultimes Business Garden on yritysten kasvupaikka Pitäjänmäen näkyvimmällä paikalla, Helsinkiin suuntaavan, vilkkaan Vihdintien varressa.

  • Pääkaupunkiseudun keskeiset väylät ovat 5 minuutin ajomatkan päässä: Kehä I, Turunväylä ja Hämeenlinnanväylä.
  • Sijainti liikenteen solmukohdassa yhdistettynä Business Gardenin runsaisiin parkkitiloihin tarjoaa erinomaiset olosuhteet myös liikkuvaan työhön.
  • HSL:n bussi liikennöi Ultimes Business Gardenin vierestä joka 3. minuutti.
  • Valimotien rautatiepysäkki (kävellen 10 min). Seuraava asema, Huopalahti, sijaitsee lähietäisyydellä, asemalta on suora yhteys keskustaan ja lentokentälle.
  • Tulevan Raide-Jokerin pysäkki sijaitsee noin 200 metrin etäisyydellä Ultimes Business Gardenista. Raide-Jokeri tulee kulkemaan poikittain koko Helsingin läpi Espooseen asti. Katso video.

Helsingin Pitäjänmäki on perinteistä yritysaluetta, joka on uudistunut viime vuosina aktiivisesti. Ultimes Business Gardenin lähialueen yritysnaapureita ovat mm. CGI, Soneran datakeskus, ABB, Hartwall, Fujitsu sekä Digia. Alueen palvelut ovat runsaat, päivittäistavarakauppojen ja huoltoasemien lisäksi lähialueelta löytyvät esimerkiksi Sats Elixian kuntokeskus, Talin Liikuntakeskus ja Diacor-lääkäriasema sekä Amiedu-koulutuskeskus.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän tarpeisiinne soveltuvat toimitilat tai  jätä yhteydenottopyyntö ja otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tutustu myös Business Gardenin ainutlaatuiseen konseptiin ja etuihin. Huomaa myös aivan uudenlainen vuokrasopimus – Toimitilajousto!

Antti Eeva

Vuokrauspäällikkö

Sähköposti: antti.eeva@peab.fi

Ville Lehtola

Vuokrauspäällikkö

Puhelin: +358 40 670 7444
Sähköposti: ville.lehtola@peab.fi

Sijainti kartalla

Ultimes Business Garden

Karvaamokuja 2a
00380 Helsinki

Ultimes Business Garden ja liikenneyhteydet

Tilaa Business Garden uutiskirjeemme

Saat ideoita hyvinvoivaan ja inspiroivaan työympäristöön. Täytä alla olevat tiedot ja liity nyt uutiskirjeen saajaksi.