Toimitilat, jotka huomataan: uusi Embers Business Garden Pitäjänmäen aseman viereen

Toimitilat Embers Business Gardeniin toteutetaan Peabin modernin Business Garden -konseptin mukaisesti aivan Pitäjänmäen ytimeen, Hiilloskuja 5:een. Näin loistavia julkisia kulkuyhteyksiä ei Pitäjänmäellä muualla ole tarjolla: Embersistä kävelet parissa minuutissa Pitäjänmäen asemalle ja Raide-Jokerin lähimmälle pysäkille! Embers Business Gardenissa sijainnin tarjoama näkyvyys on otettu huomioon myös tilaratkaisuissa: ensimmäiseen kerrokseen suunnitteilla olevien showroom-tilojen ikkunat avautuvat suoraan asemalle ja junissa matkustaville.

Embers Business Gardenissa yhdistyvät moderni tyyli ja teollinen historia ainutlaatuisella tavalla

Toimistorakennus Embers Business Garden tarjoaa mahdollisuuksia pääkonttoritason ratkaisuksi tai useamman yrityksen korkeatasoiseen business-käyttöön. Rakennuksen ensimmäiseen kerrokseen on suunnitteilla aula- ja kahvila-ravintolapalvelut sekä näyttävät showroom-tilat, joista suuret ikkunat avautuvat juna-aseman suuntaan.

Tontilla sijaitsee myös erillinen punatiilirakennus, joka on vuonna 1927 rakennettu Tielaitoksen talli- ja korjaamorakennukseksi. Kauniiseen, suojeltuun rakennukseen on mahdollisuus toteuttaa uutta toimintaa historiallisessa miljöössä.

Tilat faktoina

 • kokonaispinta-ala 7300 m2 (sis. erillisen tiilirakennuksen)
 • vuokrattavat tilat 5700 m2, kerroksissa 2–5
 • vuokrattava tila per kerros 1400 m2
 • pienin vuokrattava tila noin 500 m2
 • kerroksen showroom tarjoaa tilaa jopa 900 m2

Lisätietoa

 • Business Garden -konsepti palveluineen takaa laadukkaan ja tehokkaan työympäristön.
 • Peab Business Gardenit toteutetaan WELL- ja LEED-sertifiointien ohjaamina
 • Embers Business Gardenin arvioidaan valmistuvan loppuvuodesta 2024

Joustava vuokrasopimus: tilakokoon voi tehdä muutoksia rakentamisen ja sopimuskauden aikana!

Tavoitteenamme on, että Embers Business Garden valmistuu loppuvuodesta 2024. Nyt voit tehdä toimitilavarauksen luottavaisin mielin, vaikka tilasuunnitelmanne ei olisi vielä täysin selvillä.

Varaa toimitilat nyt - päätös on nyt entistä helpompi:

 • Uudenlainen, joustava esisopimus tehdään uudiskohteen suunnitteluvaiheessa, jonka jälkeen myös yrityksen oma tilasuunnittelu selkeytyy.
 • Yrityksellä on koko vuosi aikaa muuttaa tilakokoa rakentamisen käynnistymisen jälkeen: tilaa voi pienentää tai suurentaa tarpeen mukaan.
 • Kun varaatte toimitilat Peabin uusista kohteista, tiloja voi sopimuskauden aikana pienentää jopa 35 prosenttia veloituksetta. Ja tietysti - joustovaraa kasvuun toki löytyy.
 • Saat apua työympäristön muutokseen tarjoamastamme muutosvalmennus -aloituspaketista.

Työympäristö, joka istuu ajan tarpeisiin täydellisesti

Tarjoamme yrityksellesi jotain täysin uutta. Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää Business Garden -konseptistamme ja ennakkovaraajan eduista. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön ja olen yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Antti Eeva

Vuokrauspäällikkö

Sähköposti: antti.eeva@peab.fi

Nämä yritykset ovat valinneet Business Garden -konseptin

Pitäjänmäellä Karvaamokuja 2:ssa sijaitseva Ultimes Business Garden on toteutettu saman konseptin mukaisesti kuin Embers Business Garden toteutetaan. Tule tutustumaan konseptiimme, soita niin sovitaan tapaaminen.

Ultimes Business Gardeniin on sijoittautunut alansa johtavia yrityksiä: Abbott Oy, Aro Systems Oy, B. Braun Medical Oy, Crayon Oy, ISS Palvelut Oy, Kempower, Opset Oy, Optiscan Oy, Peab Oy, Rudus Oy, SSH Communications Security Oyj, Suominen Oyj.

Asiakkaamme ovat antaneet meille erinomaisen hyvää ja luottamusta herättävää palautetta: syksyllä 2021 tehdyssä asiakastyytyväisyystutkimuksessa nettosuositteluindeksi oli jälleen edellisvuotta korkeampi: 73!

Toimitiloissa on tämä kaikki jo otettu huomioon

Modernin tilasuunnittelun avulla Business Gardeneissa päästään aivan uudelle tasolle tilatehokkuudessa: asiakas voi jopa puolittaa yrityksen tilatarpeen viihtyvyydestä tai työnhyvinvoinnista tinkimättä. Tilatehokkuus tuottaa merkittäviä kustannussäästöjä.

Embers Business Gardenissa tilat suunnitellaan aina asiakasyrityksen tarpeiden mukaisesti - ja tilat muuntuvat helposti jatkossakin. Hybridityö, etätyö tai lähityö sujuvat kaikki Embers Business Gardenissa luontevasti, sillä monitilatoimistoille ominaiset rakenteet tarjoavat lukuisia tilankäytön ratkaisuja:

 • yhteistyöhön ja vuorovaikutukseen kannustavia avoimia tiloja
 • keskittymistä tukevia, suljetumpia tiloja ja yksittäisiä hiljaisia tiloja
 • hybridityöhön ja kokoustamiseen tarkoitettuja tila- ja teknologiaratkaisuja
 • palautumiseen tarkoitettuja rentouttavia oleskelualueita

Business Gardeneissa asiakkaat nauttivat korkeatasoisesta kahvila- ja ravintolatarjonnasta sekä ammattitaitoisesta aulapalvelusta. Tutustu palvelukonseptiimme täällä.

WELL-sertifioitu alusta alkaen

Business Garden -toimistorakennukset toteutetaan WELL-sertifioinnin ohjaamana. Työpaikka Embers Business Gardenissa lisää henkilöstön viihtyvyyttä sekä hyvinvointia ja nostaa siten työpäivien tuottavuutta. Hyvän energiatason säilyminen työpäivän ajan edistää myös työpäivän jälkeistä palautumista.

WELL-standardi on kiinteistöalan luokitus, joka perustuu lääketieteelliseen tutkimukseen. Sen tavoitteena on luoda tiloja, jotka tutkitusti edistävät ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. WELL-sertifiointi ohjaa rakennuksen sisäolosuhteiden, sisältäen muun muassa ilmanlaadun, lämpöolosuhteiden, vedenlaadun, valaistuksen ja tila-akustiikan ratkaisuja.

LEED vie ympäristöystävällisesti tulevaisuuteen

Platinatason LEED-sertifioidut toimitilat ovat energiatehokkaat ja ympäristöystävälliset. Kestävät ratkaisut näkyvät Business Gardeneissa muun muassa vähän vettä kuluttavina vesikalusteina, tarpeen mukaan säätyvinä valaistuksena ja ilmanvaihtona, sähköautojen latauspisteinä sekä vähäpäästöisinä materiaalivalintoina.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ideoita hyvinvoivaan ja inspiroivaan työympäristöön. Täytä tietosi ja liity nyt uutiskirjeen tilaajaksi!