Eventes II - modernit toimitilat Espoon Matinkylässä

Toimitilat Espoossa, huippumodernia ja tehokasta

Peab rakentaa huippumoderneja toimitiloja Espoon Matinkylään Länsiväylän varrelle. Peabin aiemmin Matinkylään rakentama toimitilarakennus Eventes I Business Garden toimii Outotec Oyj:n pääkonttorina, ja Eventes II rakentuu Peabin samalla menestyksekkäällä Business Garden -konseptilla.

Katso Eventes Business Gardenin vuokrattavat toimitilat.

Sijainti

Espoon Matinkylään rakennettavan Eventes Business Garden II:n sijainti  on loistava. Toimitilat Länsiväylän varrella mahdollistavat helpon saapumisen niin omalla autolla, bussilla kuin metrollakin. Toimitilat ovat vain muutaman sadan metrin päässä kauppakeskus Ison Omenan palveluista ja tulevina vuosina lähelle nousee myös monipuolinen Matinkylän Metrokeskus, jonne tulee esimerkiksi uimahalli, asuinrakennuksia ja erilaisia liiketiloja.

Palvelut

Eventes Business Garden II:ssa tulee olemaan tarjolla runsaasti erilaisia tukipalveluita – niin arjen sujuvuuden kannalta tarvittavia peruspalveluita kuin myös pitkälle räätälöityjä monipuolisia palvelupaketteja. Näistä esimerkkinä oma korkeatasoinen ravintola, monipuolinen kokouskeskus sekä runsaat parkkitilat.

Tarjolla tulee myös olemaan mm. 100 polkupyöräpaikkaa sosiaalitiloineen sekä Business Gardenin omat Jopo-polkupyörät. Sinä päätät, mitä haluat käyttää ja maksat vain siitä, mitä käytät.

Business Garden -toimitilat ja palvelut rakennetaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisiksi. Ne tukevat aidosti liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista.

Tilojen muunneltavuus

Ainutlaatuiseen Business Garden –konseptiin kuuluva tilojen helppo muunneltavuus mahdollistaa työtilojen järjestämisen kulloisenkin tarpeen mukaisesti olipa toiveena sitten monityötila tai perinteisempi tilaratkaisu. Muuntojoustavat tilat säästävät operatiivisissa kuluissa ja tuhlaavat vähemmän luonnonvaroja, kun muutokset hoituvat helposti ilman mittavia remontteja.

Tilat joustavat myös yrityksen koon mukaan, joten uusia tiloja ei tarvitse olla heti etsimässä yrityksen kasvaessa tai pienentyessä. Yrityksen pienentyessä Peabin toimitiloja voidaan helposti eriyttää tai alivuokrata. Vastaavasti yrityksen kasvaessa voidaan tiloja laajentaa tarpeen mukaan.

Tehokas tilankäyttö

Järkevän tilasuunnittelun avulla yrityksen tilantarve voidaan optimoida juuri omiin tarpeisiin sopivaksi ilman, että viihtyisyys ja tehokkuus kärsivät. Tilojen tehokas käyttö tuottaa yritykselle merkittäviä kustannussäästöjä vuokrakuluissa, joten niiden suunnitteluun kannattaa panostaa. Peab auttaa toteuttamaan tiloja, joissa tuloksenteko helpottuu.

Viihtyisät tilat ja laadukas sisäilma

Hyvinvoivat työntekijät tekevät tulosta ja ovat yrityksen menestyksen kannalta kriittisiä. Jotta työskentely olisi mielekästä ja työnteko tehokasta, tulee työtilojen olla viihtyisät ja toimivat. Business Garden –toimitilojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota juuri viihtyisiin ja toimiviin tiloihin. Oikeat materiaalivalinnat takaavat hyvän sisäilman ja mahdollisimman pölyttömät sekä meluttomat tilat. Uudella tekniikalla toteutettava ilmanvaihto toimii Eventes II:ssa erittäin tehokkaasti aiheuttamatta kuitenkaan epämiellyttävää vedontunnetta. Ilmanvaihto, valaistus ja lämmitys automatisoidaan toimimaan tehokkaammin silloin, kun ihmisiä on paikalla tiloissa. Eron huomaat vain pienemmissä kuluissa.

Ympäristöystävällisyys

Eventes Business Garden II on vastuullisesti toteutettu, huippunykyaikainen kiinteistö. LEED-sertifioidut tilat ovat energiatehokkaat ja ympäristöystävälliset. Kestävät ratkaisut näkyvät mm. vähän vettä kuluttavina vesikalusteina, tarpeen mukaan säätyvinä valaistuksena ja ilmanvaihtona, sähköautojen latauspisteinä sekä vähäpäästöisinä materiaalivalintoina.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Tilaa Business Garden uutiskirjeemme

Saat ideoita hyvinvoivaan ja inspiroivaan työympäristöön. Täytä alla olevat tiedot ja liity nyt uutiskirjeen saajaksi.

Antti Eeva

Vuokrauspäällikkö

Sähköposti: antti.eeva@peab.fi
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.