Toimiva työympäristö tukee yrityksesi menestystä

Business Garden suunnittelee ja toteuttaa korkeatasoisia toimistotiloja pääkaupunkiseudulla ja muissa kasvukeskuksissa. Tarjoamme yrityksesi tarpeisiin optimoituja tilaratkaisuja viihtyisyydestä tinkimättä. Tilamme ja sopimuksemme joustavat muuttuvien tilatarpeiden mukana. Tervetuloa tutustumaan kokonaisvaltaiseen tapaamme lähestyä työympäristöjä!

Juuri nyt on oikea aika!

Business Gardenissa pystyt luomaan räätälöidyn työympäristön, jossa henkilöstö viihtyy ja liiketoiminta kukoistaa. Kun yrityksesi tilanne muuttuu, seinämme ja vuokrasopimuksemme joustavat. Työympäristön suunnittelu vaatii ajattelua, päätöksiä, sitoutumista, rohkeutta ja aikaa – siksi se kannattaa aloittaa juuri nyt.

Tutustu ratkaisuumme

Ajattelemisen aihetta, uusia näkökulmia ja ratkaisun avaimia

Me Business Gardenilla olemme työympäristön asiantuntijoita. Kun puhumme työympäristöstä, emme tarkoita ainoastaan toimitiloja. Me tunnemme myös työelämän polttavat kysymykset ja tiedämme, mikä ihmisiä puhuttaa juuri nyt: Mistä työhyvinvointi syntyy? Miten johtaa muutosta työympäristössä? Miksi avokonttorista tuli kirosana? Me myös ymmärrämme työympäristön yhteyden yrityksen kulttuurin muutokseen ja liiketoiminnan kehitykseen. Lue lisää alta!

Peter Lindeberg kyseenalaistaa toimistoihin liittyviä myyttejä

Business Gardenin liiketoimintajohtaja Peter Lindeberg on intohimoinen työympäristöjen kehittäjä ja tutkija. Hänen mukaansa monilla ihmisillä on toimistoihin liittyviä, tiukassa istuvia uskomuksia ja ennakkoluuloja – ja näitä myyttejä Lindeberg haluaa kyseenalaistaa.

Näiden 5 vaiheen kautta nykyiset toimistot ovat syntyneet – miksi avokonttorista tuli kirosana?

Työympäristöt kertovat paljon ajasta ja maailmasta, jossa elämme. Miten toimistot ovat muuttuneet teollistumisen ajan tiukasta hierarkiasta nykypäivän joustaviin ja yhteisöllisyyttä tukeviin toimintalähtöisiin työympäristöihin? Ylemmässä kuvassa konttorityöntekijöitä...

”Viihtyisän, inspiroivan ja toimivan työympäristön ei tarvitse olla trendikäs puuhamaa”

Monet yritykset pohtivat työtilojensa tulevaisuutta. Millaiset tilat tukevat työntekijöiden viihtymistä ja innostavat tulemaan työpaikalle? Kun työympäristö kannustaa sosiaalisuuteen ja mahdollistaa parhaan työpanoksen, ei sirkustemppuja tarvita, sanoo IT-palvelutalo...