Peab rakentaa Oulun Technopoliksen toimistotalon 2. vaiheen

  Technopolis Oyj ja Peab ovat tänään allekirjoittaneet n.13 miljoonan euron urakkasopimuksen toimistotalon rakentamisesta Sepänkadulle Ouluun.

Urakkasopimus käsittää Oulun kaupungin keskustassa osoitteessa Sepänkatu 20 sijaitsevan KOY Oulun Ydinkeskustan 2. vaiheen viisikerroksisen toimistotalon rakentamisen tähän liittyvine katualuetöineen.  Rakennus on vuonna 2006 valmistuneen toimitalon laajennus.  Urakkasumma on n.13 miljoonaa euroa.

Kohde käsittää maanalaisen kahteen kerrokseen rakennettavan pysäköintihallin, viisikerroksisen maanpäällisen osan sekä talojen väliin jäävän lasikatteisen sisäpihan. Työ alkaa arviolta heinäkuussa 2018 rakennuslupapäätöksen jälkeen ja rakennustyöt valmistuvat tammikuussa 2020. 

  • Olemme innoissamme siitä, että saamme kasvatettua tarjontaamme Oulun keskustassa, ja että Sepänkadun kokonaisuus valmistuu. Oulussa on kysyntää uudenaikaisille, laadukkaille toimistotiloille joista löytyy monipuoliset palvelut, sanoo Marko Lind, Technopolis Oyj:n Oulun toiminnoista vastaava johtaja.

Lisätietoja:

Seppo Klemettilä, yksikönjohtaja, Peab Oy, puh.+358 703 4000, seppo.klemettila@peab.fi

Marko Lind, johtaja, Technopolis Oyj, puh. +358 40 707 8565, marko.lind@technopolis.fi