Toimitilajousto on aivan uudenlainen vuokrasopimus - maksat vain tiloista, joita käytät!

Business Gardenin Toimitilajousto on aivan uudenlainen ratkaisu markkinoilla. Toimitilojen käyttäjät ovat kokeneet tänä vuonna ennen näkemättömän muutoksen toimissaan. Siksi me mullistimme oman ajattelumme kysymällä, mitä nyt tarvitaan? Tarvitaan ratkaisu, jossa sinä maksat vain tiloista, joita käytät. 

nosto11.jpg

Olemme saaneet kokea hyviä ja huonoja päiviä. Sinä aikana toimistotilat tyhjenivät, täyttyivät osittain, käyttötiheys muuttui, ehkä vuosiksi eteenpäin. Siksi voit tehdä kanssamme sopimuksen huoletta – sopimuskauden aikana voit pienentää tiloja jopa 35 prosenttia veloituksetta. Ja tietysti - joustovaraa kasvuun toki löytyy.

nosto22.jpg

Tässä muutoksessa auttava, ylimääräinen käsipari on enemmän kuin tervetullut. Me haluamme sitoutua sopimuksellamme myös suunnittelemaan ja toteuttamaan tarvittavat muutokset ja muuton. Sen kuuluisan ”Jonkun” ei tarvitse nyt huolestua lainkaan. Me huolehdimme muutoksista. Lataa maksuton oppaamme modernin työympäristön suunnitteluun. 

nosto33.jpg

Ultimes Business Garden on ainutlaatuinen toimitilaratkaisu tähän päivään: tarjoamme liiketoiminnalle joustavat ja tehokkaat tilat. Huolehdimme tarkasti tilojen puhtaudesta ja opastamme kiinteistössä työskenteleviä tai vierailevia eri tilojen käytöstä. Palvelujemme avulla helpotamme yritysten ja henkilöstön työ- ja kotiarkea.

Haluatko kuulla lisää Toimitilajoustosta?

BusinessGarden-uutiskirje
Hyväksyn ehdot

Antti Eeva

Vuokrauspäällikkö

Sähköposti: antti.eeva@peab.fi

TOIMITILAJOUSTO – UUSI SOPIMUSMALLI FAKTOINA

  • Asiakas voi pienentää tiloja sopimuskauden aikana jopa 35 prosenttia veloituksetta, eli asiakas maksaa vain tiloista, joita käyttää. Peab vastaa vapautuneiden tilojen jälleenvuokrauksesta.
  • Jos asiakas haluaa muuttaa tilojen kokoa sopimuskauden aikana, asiakas saa tilamuutokset, sisustussuunnittelun ja muuttopalvelun veloituksetta aina 20 000 euroon asti.  
  • Toimitilajousto koskee toimitiloja, joiden koko on sopimuskauden alkaessa vähintään 550 m2.
  • Toimitilajousto koskee uusia vuokrasopimuksia Ultimes Business Garden III-IV kiinteistöihin. Ultimes Business Garden III valmistuu arviolta vuonna 2022. Tiloja varataan jo nyt.

Business Gardenit rakentaa Peab

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Työllistämme Pohjoismaissa 14 000 henkeä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.