Palvelut tekevät työpäivästä sujuvan

Peab Business Garden tarjoaa aidon mahdollisuuden hyödyntää monipuolisia ylläpito- ja tukipalveluita. Käytössäsi on laaja valikoima vaihtoehtoja arjen sujuvuuden kannalta tarvittavista peruspalveluista aina pitkälle räätälöityihin monipuolisiin palvelupaketteihin. Luonnollisesti sinä lopulta päätät, mitä haluat käyttää ja maksat vain siitä, mitä käytät. 

Yrityksen peruspalveluista hyvinvointipalveluihin

Jokaiseen Business Gardeniin kuuluvat luonnollisesti kaikki peruspalvelut, ravintolapalvelut sekä ammattitaitoinen aulapalvelu. Business Gardenin kokouskeskuksessa voit valita erikokoisia, nykyaikaisella kokoustekniikalla varustettuja neuvottelutiloja. Muut liiketoimintaanne tukevat palvelut toteutetaan aina tapaus- ja tarvekohtaisesti.

Yritysten henkilöstölle on tarjolla mm.

  • erilaisia hyvinvointipalveluja
  • kattavat pysäköintiratkaisut
  • autopesula ja -vuokraus
  • pyöräparkit sekä suihku- ja vaatesäilytystilat
  • kaupunkipyörät lähiajeluun

Asiakastyytyväisyys ja palvelut

Korkeatasoinen palvelukokonaisuus vaikuttaa merkittävästi henkilöstön hyvinvointiin ja siten asiakastyytyväisyyteen Business Gardeneissa. Esimerkkinä tästä erinomaiset tulokset Ultimes Business Gardenissa vuonna 2021, jolloin kokonaisuutta kuvaava nettosuositteluindeksi oli huikea 73. Palvelutaso oli todella korkea, arvosanaksi saatiin 4,68 (paras arvosana on 5). Lue lisää täältä.

Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää!

Antti Eeva

Vuokrauspäällikkö

Sähköposti: antti.eeva@peab.fi

Tilaa Business Garden uutiskirjeemme

Saat ideoita hyvinvoivaan ja inspiroivaan työympäristöön. Täytä alla olevat tiedot ja liity nyt uutiskirjeen saajaksi.