Business Garden – uusi, aktiivinen työympäristö yrityksellesi

Peab Business Garden tarjoaa yrityksille modernin toimitilaratkaisun, jossa kaikki työympäristön elementit ovat kohdallaan. Business Gardenissa yhdistyvät tuoreella tavalla toimintalähtöinen tilasuunnittelu, kustannustehokkuus, yritys- ja henkilöpalvelut sekä oivallinen sijainti.

Business Gardenin moderni työympäristö tukee työtehtävien sujuvaa hoitamista toimistolla sekä etätyöpisteissä. Joustavat ratkaisumme antavat paljon mahdollisuuksia yhteisöllisyyden rakentumiselle, vapaalle vuorovaikutukselle ja rentoutumiselle työpäivän keskellä. Tutustu Business Garden -konseptin ainutlaatuisiin palveluihin ja etuihin näillä sivuilla ja kysy lisää Peabin asiantuntijoilta.

 

Muutosvalmennus hybridityön kehittämiseen

Muutosvalmennus tarjoaa yritykselle konkreettiset ainekset työtapojen ja -ympäristön uudistamiseen. Tee uudesta työympäristöstä esisopimus Peab Business Gardenin kanssa ja käynnistä maksuton, osallistava, prosessimaisesti etenevä muutosvalmennus. Lue lisää!

Toimitilajousto

Toimitilajousto on aivan uudenlainen vuokrasopimus - maksat vain tiloista, joita käytät. Sopimuskauden aikana voit pienentää tiloja jopa 35 prosenttia veloituksetta. Ja tietysti - joustovaraa kasvuun toki löytyy. Lue lisää!

Muuntojoustavuus

Toimintalähtöinen tilasuunnittelu tarjoaa yritykselle personoituja toimintokohtaisia ratkaisuja. Nimikkeenä kiinnostavin on monitilatoimisto, jossa yrityksellä on käytössään erilaisia tiloja, alueita, huoneita ja vyöhykkeitä toimintojen ja tehtäväprofiilien mukaisesti. Lue lisää!

Palvelut

Palveluja Business Gardenissa on yritykselle ja sen henkilöstölle tarjolla runsaasti. Peruspalveluja täydentävät monipuoliset mahdollisuudet räätälöityihin palvelupaketteihin. Sinä päätät, mitä haluat käyttää ja maksat vain siitä, mitä käytät. Lue lisää!

Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää Business Gardenin ainutlaatuisesta konseptista. Voit jättää myös yhteydenottopyynnön, niin otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tutustu myös uuteen palveluumme: Muutosvalmennus hybridityön kehittämiseen. Työpajoissa etenevän muutosvalmennuksen toteuttavat kanssanne työympäristön suunnittelun ammattilaiset.

Antti Eeva

Vuokrauspäällikkö

Sähköposti: antti.eeva@peab.fi

Tilaa Business Garden uutiskirjeemme

Saat ideoita hyvinvoivaan ja inspiroivaan työympäristöön. Täytä alla olevat tiedot ja liity nyt uutiskirjeen saajaksi.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.