Business Garden – uusi, aktiivinen työympäristö yrityksellesi

Toimitilat Business Gardenissa tarjoaa yrityksille modernin ratkaisun, jossa kaikki työympäristön elementit ovat kohdallaan. Business Gardenissa yhdistyvät tuoreella tavalla:

  • toimintalähtöinen, yrityskohtainen tilasuunnittelu
  • työympäristön viihtyisyys ja tilojen kustannustehokkuus
  • monipuoliset ja jatkuvasti kehittyvät yritys- ja henkilöpalvelut
  • oivallinen sijainti ja erinomaiset liikenneyhteydet

Säästöjä tilakustannuksissa samalla, kun viihtyisä ja toimiva työympäristö lisää työhyvinvointia

Business Gardenissa tilojen toiminnallisuus ja tehokkuus on saatettu aivan uudelle tasolle modernin tilasuunnittelun avulla: yrityksen tilatarve yleensä puolittuu entisiin toimitiloihin verrattuna, mikä tuo merkittäviä kustannussäästöjä. Kun tilat ja palvelut on suunniteltu niitä käyttävien ihmisten näkökulmasta, myös työtyytyväisyys ja työn tuottavuus paranevat.

Mittaamme vuosittain asiakkaidemme tyytyväisyyttä tilaratkaisujen ja palvelujen muodostamaan ainutlaatuiseen kokonaisuuteen. Vuonna 2021 Ultimes Business Gardenissa saavuttamamme nettosuositteluindeksi (NPS) oli huikea 73 - lue lisää täältä.

Tutustu nyt ainutlaatuiseen Business Garden -konseptiin ja sen etuihin:

Monitilatoimisto

Toimintalähtöinen tilasuunnittelu tarjoaa yritykselle personoituja toimintokohtaisia ratkaisuja. Nimikkeenä kiinnostavin on monitilatoimisto, jossa yrityksellä on käytössään erilaisia tiloja, alueita, huoneita ja vyöhykkeitä toimintojen ja tehtäväprofiilien mukaisesti. Lue lisää!

Palvelut

Palveluja Business Gardenissa on yritykselle ja sen henkilöstölle tarjolla runsaasti. Peruspalveluja täydentävät monipuoliset mahdollisuudet räätälöityihin palvelupaketteihin. Sinä päätät, mitä haluat käyttää ja maksat vain siitä, mitä käytät. Lue lisää!

Muutosvalmennuksen aloituspaketti hybridityön kehittämiseen

Muutosvalmennuksen aloituspaketti on kehittämämme kevyt toimintakonsepti, jonka avulla ratkaistaan työn, ajan ja tilan kysymyksiä yhdessä henkilöstönne kanssa. Tee uudesta työympäristöstä aiesopimus Peab Business Gardenin kanssa ja käynnistä maksuton muutosvalmennus. Lue lisää!

Toimitilajousto

Toimitilajousto on aivan uudenlainen vuokrasopimus - maksat vain tiloista, joita käytät. Sopimuskauden aikana voit pienentää tiloja jopa 35 prosenttia veloituksetta. Ja tietysti - joustovaraa kasvuun toki löytyy. Lue lisää!

Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää Business Gardenin ainutlaatuisesta konseptista. Voit jättää myös yhteydenottopyynnön, niin otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tutustu myös uuteen Ultimes Business Garden III:een, joka valmistuu arviolta syksyllä 2024. Tarjoamme käyttöösi myös oppaan, josta saat vinkkejä työympäristön suunnitteluun.

Antti Eeva

Vuokrauspäällikkö

Sähköposti: antti.eeva@peab.fi

Asiakkaamme kertovat

Business Gardenin moderni työympäristö tukee työtehtävien sujuvaa hoitamista toimistolla sekä etätyöpisteissä. Joustavat ratkaisumme antavat paljon mahdollisuuksia yhteisöllisyyden rakentumiselle, vapaalle vuorovaikutukselle ja rentoutumiselle työpäivän keskellä. Useat asiakkaamme ovat toteuttaneet aivan uudenlaiset toimitilat Ultimes Business Gardenissa, lue lisää täältä.

Tilaa Business Garden uutiskirjeemme

Saat ideoita hyvinvoivaan ja inspiroivaan työympäristöön. Täytä alla olevat tiedot ja liity nyt uutiskirjeen saajaksi.