Ville Lehtola vuokrauspäälliköksi Peabiin: salkussa upea Ultimes Business Garden

Ville Lehtola aloitti työskentelyn vuokrauspäällikkönä ja Antti Eevan kollegana Peab Kiinteistökehitys Oy:ssä helmikuussa 2022. Samaan aikaan Ultimes Business Gardenin kolmannen osan ennakkomarkkinointi sai lisää tuulta alleen. Villellä on vakuuttavaa kokemusta uusien kohteiden ja asiakkaiden tarpeiden sovittamisesta yhteen.

Ville Lehtola on tehnyt töitä yli kahdeksan vuoden ajan pääkaupunkiseudun toimitilamarkkinoilla. Hän sanoo, että uudiskohteen markkinointi on vaativaa, mutta tarjoaa sitäkin suurempia onnistumisen fiiliksiä.

- Haasteita tarjoavat etätyön räjähdysmäinen lisääntyminen sekä pääkaupunkiseudun toimitilamarkkina yleisesti, vanhemmat tilat ja yritysten tilaratkaisut kun eivät välttämättä tue uusia työskentelytapoja. Mutta kun kipukohdat on löydetty ja asiakkaan kanssa palaset alkavat osua kohdalleen - aikataulu, tilaratkaisu ja sijainti - niin ratkaisun tekeminen on tarkoituksenmukaista ja palkitsevaa molemmille osapuolille: asiakas pääsee kehittämään omaa toimintaansa ja me taas kiinteistönomistajana pääsemme toteuttamaan omaa ydinosaamistamme: parhaita mahdollisia tila- ja palveluratkaisuja asiakkaan tarpeisiin.

Työ kutsuu takaisin toimistolle – onko työympäristö pysynyt kehityksessä mukana?

Yrityksissä puhuttaa back-to-office-teema, jonka ympärillä tehdään paljon töitä. Villen karkean arvion mukaan etä- ja lähityöskentelyn yhdistäminen tarkoittaa suurimmalle osalle yrityksistä muutoksia tilojen käytössä. Nyt onkin oivallinen hetki tarkastella myös tilatehokkuutta sekä työympäristön houkuttelevuutta.

Business Gardenissa modernin tilasuunnittelun avulla tilantarve voi jopa puolittua. Toiminnallista ja taloudellista turvallisuutta lisää Business Gardenin kyky joustaa. Ville kertoo, että esimerkiksi uudiskohteissa, kuten Ultimes Business Gardenin kolmannessa osassa, asiakkaiden on mahdollista muokata tiloja ja tilakokoa vielä rakentamisenkin aikana.

- Nyt onkin erittäin mielenkiintoista ratkaista, miten yrityksen työympäristöstä tehdään niin huippukiinnostava ja innostava, että se houkuttelee työntekijöitä palaamaan toimistolle. Mielestäni meillä on siihen todella varteenotettavia ratkaisuja, joihin asiakkaat voivat tulla myös tutustumaan: Ultimes Business Gardenin edellisetkin osat ovat uusia, valmistuneet vuonna 2016 ja 2019. Voimme sopia yrityskäyntejä houkuttelevaan, moderniin ja taipuisaan työympäristöön ihan livenä, Ville lupaa.

Muutosvalmennus on erottuva, ajankohtainen palvelu

Ville haluaan kiinnittää huomiota vielä Business Gardenin Muutosvalmennukseen, jossa työelämän ja työympäristön ammattilaiset valmentavat yritystä uusien työtapojen ja sitä tukevan työympäristön suunnitteluun.

- Muutosvalmennus erottaa Business Gardenin muista toimijoista, oli se minullekin aivan uusi, erottuva palvelu toimitilamarkkinoilla.

Palvelutarjonta ratkaisevassa asemassa

Sijainnin rinnalle - ja toisinaan jopa sen ohi - tärkeäksi kilpailutekijäksi eri kohteiden välillä on noussut työympäristön palvelutarjonta. Business Gardenissa palveluita on runsaasti sekä yritykselle että arjen tueksi itse kullekin.

- Työelämässä pystytään entistä paremmin palvelemaan yksilön tarpeita: peruspalveluiden rinnalle ovat tulleet kodin ruoka- ja pesulapalvelut, autojen pesu- ja huoltopalvelut ja niin edelleen. Monipuolinen Business Garden on moderni ja viihtyisä tiloiltaan, sekä runsas palveluiltaan Pitäjänmäellä. Tästä kertoo myös erittäin korkea asiakastyytyväisyys, NPS oli vuonna 2021 huikea 73, Ville Lehtola huomauttaa.

Salkussa myös Eventes II Matinkylässä

Peabin aiemmin Espoon Matinkylään rakentama Eventes I Business Garden toimii Outotec Oyj:n pääkonttorina. Suunnitteilla on myös uusi Peab Business Garden -konseptin mukainen kohde Eventes II.

- Jatkuvasti kehittyvä Business Garden -konsepti takaa kohteen modernin tilasuunnittelun ja runsaan palvelutarjonnan. Matinkylässä lähiympäristö tarjoaa lisäksi kauppakeskus Ison Omenan palvelut. Hyvää sijaintia alleviivaa keskeisten liikenneväylien ja metroaseman läheisyys, Ville kuvailee.

Työ ja vapaa-aika tasapainossa

Haastattelussa esiin tulee persoona, joka on innostunut työstään ja kiinnostunut asiakkaiden asioiden ratkaisemisesta ja edistämisestä pitkäjänteisesti. Vapaa-aikaa tahdittaa kaksilapsisen perheen elämä. Tämä on selvästi toinen mieluisa keskustelun aihe Villelle.

- Juuri nyt pienet lapset, toinen ihan vauva vasta, vie huomioni. Viime aikoina lähiseudun leikkipaikat ovat tulleet erittäin tutuiksi, kuten myös mukavat ulkoilumaastot, kun ylläpidän kuntoani hölkkäilen tai kävellen. Golfiakin pitäisi ehtiä pelaamaan, mutta nyt juuri ei siihen aika taida riittää, Ville naurahtaa lopuksi.

Haluatko keskustella kanssani uudistuvista tilaratkaisuista? Tavoitat minut helposti Business Gardenista:

Ville Lehtola

Vuokrauspäällikkö

Puhelin: +358 40 670 7444
Sähköposti: ville.lehtola@peab.fi