Työympäristö uudistuu – lataa maksuton oppaamme

Työelämässä on muutosten aika. Puhumme paljon työnteon muodoista, työvirroista ja erityisesti yhdessä tekemisestä. Keskustelua käydään toimitiloista ja työympäristöjen kehittämisestä. Näistä teemoista myös asiakkaamme ovat kyselleet meiltä. Kirjoitimme aiheesta oppaan, jonka voit ladata verkosta käyttöösi.

  • Millainen on paras mahdollinen työympäristö ja miten sen suunnitteluun voi varautua?
  • Miten yrityksen toimintaa ja henkilöstön hyvinvointia tukeva toimintalähtöinen tilasuunnittelu lähtee liikkeelle?

- Yrityksissä on herännyt sekä kysymyksiä että ideoita toimintaympäristön uudistamiseksi. Kirjasimme kysymyksiä, etsimme vastauksia ja haastattelimme aiheesta muun muassa Maaretta Tukiaista, joka on muutosjohtamisen ja osallistavan tilasuunnittelun asiantuntija. Kokosimme oppaan, jonka avulla voi tarttua työympäristön suunnitteluun ja ideointiin, kertoo asiakkuuspäällikkö Mia-Iris Puhakainen.

- Uskomme, että oppaan luettuasi sinulla on entistä tarkempi näkemys siitä, miten tarttua työympäristön kehittämiseen. Saat myös ideoita, miten työympäristön kehittämisestä tulee organisaatiota yhdistävä ja innostava hanke. Tilaa maksuton opas tästä

Uudistuskykyinen monitilatoimisto kutsuu kokoontumaan

Paras työympäristö tukee työn tekemistä ja työhyvinvointia. Moderni ympäristö helpottaa myös arjen toimia työn ja kodin välillä. Business Gardenissa on tarjolla monipuolisia yksilöpalveluja esimerkiksi hyvinvointipalveluista Smartpostiin ja autonhuollosta vaatteiden pesupalveluun.

Mia-Iris Puhakainen avaa monitilatoimiston käsitettä:

- Monitilatoimistossa otetaan huomioon työvirtojen lisäksi inhimilliset tarpeet ja erilaisten töiden vaatimukset. Tällöin yritykselle voidaan toteuttaa esimerkiksi ryhmätyötilaa, hiljaisia työpisteitä, kohtaamistiloja, virkistäviä ja rauhoittavia tiloja: monitilatoimisto tarjoaa yritykselle lukuisia arjessa uusiutuvia ratkaisuja. Yrityksen omia tiloja täydentävät erilaiset yhteistilat ravintolassa, kahvilassa ja neuvottelutiloissa.

Suunnittelu on kaiken a ja o

Business Gardenissa asiantuntijamme auttavat työympäristön suunnittelussa ja toteutuksessa. Varmistamme yhdessä, että investointi muuttoon onnistuu.

- Kun asiakkaamme suunnittelee sijoittumista Business Gardeniin, keskustelemme yhdessä yrityksen kanssa tulevaisuuden suunnitelmista, työprosesseista, vuorovaikutuksesta ja nykyisin keskitymme paljon etä- ja lähityön mahdollistamiseen, Mia-Iris sanoo ja nostaa esiin Business Gardenin osaajaverkoston.

- Tiimiin voidaan suunnitteluvaiheessa helposti liittää muutosvalmentaja ja sisustusarkkitehti, joiden kanssa olemme tottuneet viemään hankkeita maaliin joustavasti ja tavoitteellisesti.

Kiinnostaisiko uudistuvat tilaratkaisut? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää:

Antti Eeva

Vuokrauspäällikkö

Sähköposti: antti.eeva@peab.fi

Tilaa Business Garden uutiskirjeemme: