”Se fiilis, kun löydät yhteisen sävelen asiakkaan kanssa, sitä ei peittoa mikään!”

Antti Eeva aloitti vuokrauspäällikkönä Business Gardenissa huhtikuussa 2021. Häntä motivoi työssä mahdollisuus etsiä työympäristön ratkaisuja yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Hän kokee, että työssä tulee joka päivä jotakin uutta vastaan. Tämän tunteen hänen kanssaan jakaa Mia-Iris Puhakainen, joka on Antin kollega Business Gardenissa.

Toimitilat ovat Antti Eevan mukaan mielenkiintoinen tuote, sillä toimitilojen valinnalla ja niiden kehittämisellä voi vaikuttaa koko yrityksen toimintaan, niin henkilöstön hyvinvointiin, työnteon tehokkuuteen kuin yrityksen kannattavuuteenkin.

- Business Garden ja konseptiin kiinteästi liittyvä asiakaslähtöinen lähestymistapa muodostavat erinomaisen mahdollisuuden rakentaa moderni toimitilaratkaisu asiakkaille ja kestävä kumppanuus meidän ja asiakkaidemme välille, Antti sanoo innostuneena.

Toimitilajousto: kiinnostava, ketterä vuokrasopimus uuteen työelämään

Konseptin kärki, Toimitilajousto, on Antin mielestä ”napakymppi erottuvuustekijä”. Joustava vuokrasopimus täydentää jo tuttua tilojen muunneltavuutta.

- Toimitilajouston vuoksi asiakas pystyy ottamaan ”helpommin” kynän käteen: ei tarvitse huolehtia etukäteen siitä, jos matkan varrella tarvitaankin vähemmän tilaa. Asiakas voi pienentää tiloja sopimuskauden aikana jopa 35 prosenttia veloituksetta, eli asiakas maksaa vain tiloista, joita käyttää. 

Business Garden -konsepti kehittyy koko ajan työelämän mukaan eläen ja ennakoiden

Antin mukaan tärkeä havainto on, että toimistojen tarve ei poistu, tilankäyttö vain muuttaa muotoaan. Selkeä suuntaus on myös, että nyt panostetaan viihtyvyyteen, hyvinvointiin ja halutaan tarjota henkilöstölle turvallinen työympäristö.

- Toimiston kiistämätön etu on muun muassa vuorovaikutuksen onnistuminen vapaasti, ilman sovittua kokousraamia. Me tarvitsemme välitöntä palautetta ja helppoa tapaa kohtaamisiin, Antti sanoo.

Business Gardenissa kuuntelemme asiakkaita, saamme heiltä ideoita ja parannamme tuotetta koko ajan.

Yhtenä päättäjän elämää helpottavana tekijä Antti Eeva mainitsee Virtual Reality -sovelluksen, jonka avulla yrityksen uusista tiloista saadaan yksityiskohtainen, virtuaalinen näkymä jo suunnitteluvaiheessa.

- Konseptissamme on paljon isoja hyötyjä, joita täydentävät tämän kaltaiset pienemmät, mutta tosi tärkeät asiat. Asiakkaalle tulee luottavainen ja turvallinen olo tehdä päätöksiä esimerkiksi VR:n avulla.

Etenemme aina vuokralaisen näkökulma edellä ja haluamme auttaa

- Tiimissämme puhutaan paljon kokonaisuudesta, joka lähtee prosesseista ennen muuttoa. Kiinnostus asiakkaan tarpeisiin on laaja-alaista. Mikään ei ole päälle liimattua, eikä palvelualttius jää vuokrasopimukseen, vaan jatkuu koko asiakkuuden ajan, Antti kuvailee.

Asiakkuuspäällikkö Mia-Iris Puhakainen on työskennellyt Business Gardenissa neljän vuoden ajan. Hän ja Antti Eeva ovat käyneet innostuneina läpi Business Gardenin tulevaisuutta:

- Ultimes Business Gardenin kolmas vaihe käynnistetään tänä vuonna, ja tilat otetaan käyttöön vuonna 2023. Tämä on nyt erinomainen mahdollisuus yrityksille, jotka miettivät työympäristön vaatimuksia ja mahdollisuuksia koronapandemian jälkeen. Meillä on ratkaisun löytämiseksi useita avaimia joustavakäyttöisestä tilaratkaisuista yritys- ja yksilöpalveluihin ja aidosti joustavaan vuokrasopimukseen asti, tiivistää Mia-Iris.

Antti on työstään innostunut joukkuepelaaja

Vapaa-ajalla Antin harrastuksiin kuuluu urheilun joukkue- ja yksilölajeja. Beachfutiksessa hän on osallistunut joukkueensa kanssa muun muassa SM-turnauksiin Kalajoella ja Euroopan Euro Winners Cup’iin Portugalissa.

Kilpailuhenkinen, mutta ratkaisukeskeinen, niin voisi haastattelun jälkeen Antti Eevaa lyhyesti kuvata, kun hän haastatteluun loppuun sanoo:

- Se fiilis, kun löydät yhteisen sävelen asiakkaan kanssa ja syntyy tunne kumppanuudesta, sitä ei peittoa mikään! Business Gardenissa minulla on huomattavasti paremmat mahdollisuudet ratkaista asiakkaan ongelmia kuin monilla muilla!

Antti Eeva paketoi Business Gardenin hyödyt ”minuuttiin”:

  • Business Garden tarjoaa vaihtoehtoja etä-, lähi- ja liikkuvan työn tekemiseen.
  • Joustavakäyttöiset tilat ja vuokrasopimus tukevat samaan aikaan viihtyisyyttä, työn sujuvuutta kuin taloudellisuuttakin.
  • Hyvinvointi on keskeinen lähtökohta, niin ihmisten kuin ympäristönkin hyvinvointi on huomioitu.
  • Vuorovaikutus on osa konseptia: tunnistamme asiakkaiden kanssa työn tekemisen vaateet tilasuunnitteluun. Pidämme huolta asiakkuuksista koko elinkaaren ajan.
  • Business Gardenin runsaat palvelut on suunnattu yrityksille ja yksittäiselle henkilölle.
  • Saapuminen on jo nyt helppoa omalla tai julkisilla liikennevälineillä. Puoli vuotta Ultimes III:n valmistumisen jälkeen asiakkaitamme palvelee myös uusi Raide-Jokeri.

Haluatko keskustella kanssamme uudistuvista tilaratkaisuista? Tavoitat meidät helposti Business Gardenista:

Antti Eeva

Vuokrauspäällikkö

Sähköposti: antti.eeva@peab.fi