Kesäiloa, bongaa rakastetut kesäbiisit!

Anna itsellesi, tiimillesi ja omille läheisillesi aikaa ja rentoa meininkiä kesällä. Me niputimme sinulle Business Gardenista enää kaksi tärkeää asiaa tähän kirjeeseen. Lisukkeeksi keräsimme kesämieliset terveiset tiimiltämme: mitä tehdä, kun Kesäkatu avautuu.

Tutustu näihin – ja kysy lisää!

Opas työympäristön suunnitteluun: keräsimme tähän aihioita siitä, miten työympäristön uudistaminen käynnistetään organisaation yhteisenä muutoshankkeena. Tähän me myös palaamme tarkemmin kanssasi Kuuman kesän jälkeen. 

Toimitilajousto – joustava vuokrasopimus on konkreettinen tapa tehdä toimitiloista paikka, joka kutsuu tiimit yhteen – ollaan ihan Sata kesää tuhat yötä.

Lomavinkit – Walking on Sunshine

Kirjavinkit riippukeinuun: Louise Pennyn Three Pines -dekkarisarja, koska Summer Is Crazy!

Elokuvavinkki sadepäivän sohvalle - Mikä kesä?

Elokuvaksi tai sarjaksi voisi kaivaa esiin Komissario Montalbanon, joka jokin aika sitten näkyi myös tavanomaisilla tv-kanavilla. Tai katso Enrico Piaggion ”Vespa”. 

Retkipäivään pääkaupunkiseudulla: pyöräillen kotiseudulla tai autolla merenrantakohteisiin: esimerkiksi Tammisaari ja Ramsholmen tai toiseen suuntaan esimerkkinä reippaan pyörämatkan päässä Gumbostrand kahviloineen ja taidegallerioineen. Ajetaan(ko) tandemilla?

Puutarhaan vihreämpää: Luimme Kekkilän tekemän kyselytutkimuksen tuloksia (3500 vastaaja, 8/2020). Puutarha lisää selvästi rentoutta: 

  • 70 % aikoo jättää nurmikon osittain ajamatta, jotta kukat saavat kasvaa ja kerätä sadevettä kasvien kasteluvedeksi. 
  • 45 % aikoo kasvattaa pölyttäjäystävällisiä kasveja. 
  • 90 % kertoo välttävänsä torjunta-aineita pihalla ja sisätiloissa. 

Ei jätetä yhtään rentouden avainta kääntämättä, nyt kun Sommartider on täällä!

Toivotamme kaikille aurinkoista kesää!

Olemme tavoitettavissa: vuorottelemme kesälomat niin, että saat meiltä koko kesän ajan vastauksia. Ei tarvitse kysellä Missä se Väinö on!

Antti Eeva

Vuokrauspäällikkö

Sähköposti: antti.eeva@peab.fi