Hyvää joulunaikaa 2020

Tänä vuonna olemme suurella kaipuulla ja lämmöllä havainneet, millainen merkitys on toisen kohtaamisella, asioiden jakamisella kasvokkain. Olemme onnekkaita, koska tekniikka tarjoaa ratkaisuja tähän. Tästä kaikesta paljon oppineena uskomme ja toivomme kuitenkin lujasti, että vuosi 2021 avaa meille jälleen työpaikkojemme ovet ja mahdollisuuden nauttia ”tavallisista työpäivistä”, työtovereiden ja eri yrityksissäkin toimivien kollegoiden, asiakkaiden ja kumppanien näkemisestä, ajatusten vaihtamisesta ja yhteisestä kahvikupposesta keskellä työpäivää.

Nyt siirrymme joulun aikaan

Toivomme, että Sinulla on tulevina päivinä paljon yhteistä aikaa läheistesi kanssa kotona, naapurissa tai näyttöruudun kautta. Aikaa, jossa sanat, sävelet ja vapaa-aika muodostavat hetkeksi huolettoman joulun sinun ja läheistesi ympärille.

Tänä vuonna Peab-konserni on lahjoittanut joulumuistamisiin tarkoitetut varat YK:n pakolaisjärjestö UNCHR:lle. Tämän tulevaisuutta rakentavan teon myötä me kiitämme kuluneesta vuodesta ja toivotamme hyvää joulua sekä luottavaisuutta ja onnea vuodelle 2021.

Business Gardenin jouluterveiset välittäen

Mia-Iris PuhakainenPeter Lindeberg

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.