Asiantuntija-aamu 24.11.2021: Hybridityö, työympäristö ja kokonaan uusi työelämä

Ultimes Business Gardenin Asiantuntija-aamut ovat täällä taas: olet tervetullut aamiaiselle tai voit osallistua tapahtumaan verkossa keskiviikkona 24.11.2021, klo 8.00 - 10.00. Katso tallenne tilaisuudesta.

Tällä hetkellä yksi sana ylitse muiden on hybridityö. Se tuntuu pitävän sisällään lähes kaikki uuden työelämän vivahteet: etä- ja lähityön mahdollisuudet, toimitilojen monipuolisuuden aina ihmisten kokemaan tasa-arvoisuuteen, turvallisuuteen ja hyvinvointiin asti.

Työympäristöasiantuntijoiden Maaretta Tukiaisen ja Katja Lajusen tuoreissa puheenvuoroissa tartumme konkreettisesti keinoihin, joilla uusia työtapoja ja työympäristön tarjoamia mahdollisuuksia voidaan kehittää. 

  • Maaretta Tukiainen avaa työtapojen ja hybridityön kehittämistä tiimien näkökulmasta. Tavoitteena on inspiroida kuulijoita sekä jakaa helposti ymmärrettävää tietoa tiimiälystä. Maaretta on muutosjohtamisen ja osallistavan tilasuunnittelun asiantuntija ja valmentaja, sisustusarkkitehti ja tietokirjailija sekä yrittäjä Moodit Oy:ssä.
  • Katja Lajunen tuo esiin, millaisia mahdollisuuksia työympäristön kehittäminen tarjoaa uusien toimintatapojen luomiseen ja tukemiseen. Katja on sisustusarkkitehti ja suunnittelu-johtaja sekä Tilamuotoilutoimisto Profit Interiorin perustaja. Hänellä on laaja kokemus työympäristökehittämisestä ja -suunnittelusta.

Aamun aikataulu

  • Aamiainen klo 8.00 
  • Työelämän ja työympäristön muutos klo 8.30 – 10.00

Osallistu verkossa tai tule Ultimes Business Gardeniin

Tervetuloa aamiaiselle valmiiseen pöytään tai voit seurata esitystä ja osallistua siihen verkossa oman aamiaispöydän. Osoitteemme on Karvaamokuja 2a, Helsinki. Aamiainen tarjoillaan 1. kerroksen yhteydessä olevassa viihtyisässä ravintolassamme. Tapahtumalinkin lähetämme sinulle sähköpostiin. Varaamme sinulle myös mahdollisuuden tutustua tämän hetken mielenkiintoisimpiin toimitilaratkaisuihin Ultimes Businessa Gardenissa. 

Katso tallenne tilaisuudesta tästä.

Peter Lindeberg

Liiketoimintajohtaja

Puhelin: +358 40 5351 939
Sähköposti: peter.lindeberg@peab.fi

Antti Eeva

Vuokrauspäällikkö

Sähköposti: antti.eeva@peab.fi