Ajankohtaista

Työkaluja työelämän murrokseen

Juri Röhr on johtamisen valmentaja, vauhdittaja ja partneri Muutostoimisto Flowssa. Hän luotsaa organisaatioita, tiimejä ja johtajia muutoksen keskellä. Jurin kohtaamme tänä syksynä Business Gardenin uutiskirjeissä sekä aamiaistilaisuudessa lokakuussa. Hänen opastuksellaan voimme pohtia työtä ”uudessa normaalissa” ja arkea aikamme murroksessa.

Business Gardenissa palvelut tulevat työntekijän luokse - turvavälin etäisyydelle

Business Gardenin joustavat ja monikäyttöiset tilat sekä monipuoliset palvelut on suunniteltu helpottamaan työntekijöiden arkea. Kaikki tilat ovat turvallisia käyttää myös epidemia-aikana, koska niissä huolehditaan hyvin etäisyyksistä ja hygieniasta. Ja kun palveluja ei tarvitse metsästää työpäivän jälkeen, jää enemmän vapaa-aikaa.

Poikkeustilanne tarjoaa uusia toimitilamahdollisuuksia

Tämä kevät – niin koetteleva kuin se onkin – tarjoaa myös mahdollisuuden katsoa asioita uusista näkökulmista. Asiakkuuspäällikkö Mia-Iris Puhakainen käy päivittäin keskusteluja asiakkaiden kanssa toimitiloista, sekä yritysten että näissä työskentelevien henkilöiden kokemuksista.

Kolme vinkkiä: Näin onnistut muutossa monitilatoimistoon

ISS kehittää tilojaan jatkuvasti Helsingin Pitäjänmäen Ultimes Business Gardenissa. ”Olemme äärimmäisen tyytyväisiä tähän paikkaan. Kiinteistö on niin toimiva, että voimme toteuttaa muutostarpeitamme täällä hyvin joustavasti”, kertoo ISS:n kiinteistöpäällikkö Jukka Lindfors.

Suunnitellaan yhdessä tulevaisuutta – tule virtuaaliselle visiitille

Me Peabissa palvelemme sinua ja yritystänne digitaalisesti nyt entistäkin kattavammin. Tarjoamme sinulle ja kollegoillesi mahdollisuuden tutustua Ultimes Business Gardeniin virtuaaliesittelyjen avulla, silloin kun sinulla on aikaa ja mahdollisuus keskittyä tulevaisuuden tilaratkaisuihinne.

Huippuyrityksiä Business Gardeniin

Ultimes Business Gardeniin on muuttanut kaksi uutta oman alansa huippuyritystä: B. Braun Medical Oy ja SSH Communications Security Oyj. Molemmat yritykset tekivät sopimuksen Peabin kanssa noin 900 neliömetrin toimitiloista Business Gardenissa. Business Gardenin konseptin mukaisesti yrityksille toteutettiin modernit, tehokkaat ja viihtyisät tilat...

Ultimes Business Garden on liikkuvan työn keskuspaikka Helsingissä

Kun kehität yritystäsi uudelle vuosikymmenelle, uutta ajattelua tukevat parhaiten uudenlaiset tilat, jotka kannustavat toimimaan aivan uudella tavalla: tukevat yrityksenne tavoitteita, mutta samalla työntekijöidenne hyvinvointia ja tuloksentekoa. Ultimes Business Garden -yritystalot Pitäjänmäellä sopivat loistavasti yrityksille, jotka arvostavat...

Talotekniikan asiantuntija Aro Systems halusi huipputilat: ”Työkulttuuri muuttui heti”

Mitä tapahtui, kun talotekniikan asiantuntijayritys muutti uuteen toimistoon ja mietti kaiken uusiksi? Tuli enemmän kohtaamisia, keinuvia kokouksia, ripaus sammalta ja vähemmän paperia.

Raide-Jokeri tuo uutta eloa Pitäjänmäkeen

Pitäjänmäkeen syntyy jopa 2 000 uutta työpaikkaa, kun alueen vetovoima kasvaa Raide-Jokerin myötä. Valmista pitäisi olla vuonna 2024.

Ultimes Business Garden saa jatkoa

Ultimes Business Garden III -toimitilakiinteistön rakentaminen aloitetaan tänä vuonna. Kiinteistö rakennetaan Pitäjänmäen näkyvimmälle paraatipaikalle tulevan Raide-Jokerilinjan välittömään läheisyyteen. Ultimes Business Garden III valmistuu arviolta Q2/2022.

Opset on muuttanut Peabin Ultimes Business Garden II:een Pitäjänmäelle

Helsingin Pitäjänmäkeen tämän vuoden maaliskuussa valmistunut Ultimes Business Garden II sai uuden vuokralaisen Opset Oy:n muuton myötä. Opset tuottaa laadukkaita ja kustannustehokkaita asiantuntija- ja tukipalveluita OP Ryhmälle. Oletko kiinnostunut moderneista työtiloista? Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää! Olet myös tervetullut tut...

Metsästäjä-keräilijän aivot ovat työelämässä koetuksella

Työelämä on muuttunut viime vuosina nopeasti, mutta aivojemme biologia on yhä sama kuin luolissa asuneilla metsästäjä-keräilijöillä. Kehittämällä työpaikkojen fyysisiä, sosiaalisia ja digitaalisia ympäristöjä voimme parantaa aivojen hyvinvointia.

Aivot työssä - aivotutkimuksen antia työn kehittämiseen

Tervetuloa aamiaistilaisuuteemme ti 17.9.2019 klo 9-10 | Ultimes Business Garden, Karvaamokuja 2a, Helsinki

template
template
template

template

template

template

template

Laajuus
template
Aika
template
Asiakas
template
Urakkasumma
template
Arkkitehti
template
Urakoitsija
template
Tila
template
Tila
template
Valmistuminen
template
Asuntoja
template
Huoneita
template
Asuinpinta-ala
template
Tontin pinta-ala
template
Myyntihinta
template
Velaton hinta
template
Yhtiövastike
template
Myynnin aloitus
template
Myynnin aloitus
template
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.